writing-img

Anomalija na plodoven vratu ???

clock-img

29.05.2012, 13:24

clock-img

dalia8184

pencil-img

58

Na samoplačniškem UZ pri Pelkičevi v Mb mi je napisala v izvid, da je viden Hygroma Colli (velik 0,46 cm) in omfalokela. Je rekla, da se omfalokela lahko do plodove velikosti 5 cm zaraste in je potem ok. Vendar oboje skupaj pogosto lahko kaže na kakšno kromosomsko napako, da mi proporoča horionsko biopsijo na napotnico.

Včeraj, ko je plod imel 5,40 cm, moj G po dolgem gledanju omfalokele ni videl, je pa še vedno vidno "nekaj" na ali okoli vratu... je rekel, da ni nujno, da je to sploh hygrom. Za biopsijo mi še ni dal napotnice, mi je pa dal napotnico za UZ v Ljubljani, jutri pa me bo še sam najprej pogledal ter se posvetoval z drugimi...

Ima katera izkušnje, kaj bi to lahko bilo (če slučajno ni hygrom) ??? user posted image

clock-img

29.05.2012, 14:14

clock-img

olimia

pencil-img

674

ne poznam tega, o čemer pišeš.
Če si ne bodo enotni, kaj in kako, izkoristi vse preiskave, katere ti bodo ponudili, naredi še dodatne UZ, če ti jih bodo naročili in naj te ne bo strah BHR... boš vsaj mirna

clock-img

30.05.2012, 15:41

clock-img

Ajra RR

pencil-img

705

Lahko vprašaš ginekologa Tihomirja Riznerja za nasvet: http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/Seznam-strokovnjakov/tihomir-rizner_32

Strokovnjaki odgovarjajo, vprašanje jim lahko pošljete tudi anonimno.

http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki

clock-img

31.05.2012, 12:21

clock-img

dalia8184

pencil-img

58

Tole je nekaj pomešano z numerologijo... ko kliknem za oddati vprašanje, me vrže v obrazec, ampak mi ponudi numerologinjo in še nekaj... nič v zvezi s tem G. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem