writing-img

Anonimna nosečka

clock-img

24.12.2006, 04:46

clock-img

Anonimen

Včeraj sem izvedela, da je dragi Božiček včeraj obiskal še eno družinico in ji prinesel najlepše darilo user posted image . Ker je ta anonimna nosečka redna RR-jevka, vam na žalost ne morem razkrit, sem pa mogla napisat, ker mi je to najdražja oseba na svetu in sem neizmerno vesela za njouser posted image user posted image . Polepšala mi je praznike s to novičkouser posted image , še bolj pa sem vesela ker obstaja verjetnost, da bom še jaz drug teden zagledala user posted image in pol bove najsrečnejši osebi na svetuuser posted image user posted image .  Četudi ne bom zagledala user posted image , bom še vseeno najsrečnejša zaradi te novičke.

Draga anonimna nosečka, želim ti vse samo naj, zdravo nosečnost, zdravo pikico in hvala, da si tudi meni s to novico polepšala božične praznike. Rada te imam user posted image user posted image user posted image in en velik user posted image

clock-img

24.12.2006, 08:10

clock-img

Anonimen

Če je pa ta nova nosečka včeraj praznovala rojstni dan, pa bom od veselja skakala še jaz!!!!!!!!!!!!!!!

clock-img

24.12.2006, 09:07

clock-img

**NiNa**

pencil-img

557

čestitke tudi iz moje strani user posted image user posted image user posted image , čeprav ne vem za koga gre. Sem vesela vsake take novice, ker vem, kako močno si vsaka to želi.
Anonimni nosečki tudi jaz želim vse naj naj, da bi bila user posted image , čim bolj brezkrbna in , da bi se po 9 mesecih rodil-a zdrav-a pikec ali pikica.
nina

clock-img

24.12.2006, 09:10

clock-img

Ninica

pencil-img

900

ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

LP, Ninica

clock-img

24.12.2006, 09:12

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Če je pa ta nova nosečka včeraj praznovala rojstni dan, pa bom od veselja skakala še jaz!!!!!!!!!!!!!!!

Ne ni praznovala včeri RD. Želim pa , da bosta tudi vidve skakali do stropa od veseljauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.12.2006, 09:56

clock-img

total

pencil-img

4453

user posted image user posted image user posted image user posted image  sej bomo kmalu vedle,a ne???

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

24.12.2006, 10:10

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Čestitke.user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

24.12.2006, 10:36

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Čestitke user posted image user posted image user posted image . Želim ji mirno in lepo user posted image .

clock-img

24.12.2006, 10:36

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

user posted image  Iskrene čestitke!

lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

24.12.2006, 10:37

clock-img

Anonimen

Tnx, mislim, da je to zame user posted image .

A te tvoj Piki še pedinivauser posted image ? Tako je prav.

Te počakam, da drug teden skupaj sporočiva novičko? user posted image

clock-img

24.12.2006, 12:01

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja čestitke za takšne novičke.

clock-img

24.12.2006, 12:18

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Joj, jaz pa poznam eno, ki bi lahko bila, uporablja besedo tnx. A si ti, a si ti? Upam, da si user posted image .

Katerakoli je, čestitam ji iz srca user posted image  user posted image  user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

24.12.2006, 13:26

clock-img

srki

pencil-img

9222

Čestitkeuser posted image , pa čimprej se razkrijuser posted image .

clock-img

24.12.2006, 14:58

clock-img

Anonimen

ja, jaz sem user posted image  muki

clock-img

24.12.2006, 15:50

clock-img

Anonimen

Čestitke že kar obema anonimkama user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.12.2006, 18:34

clock-img

Anonimen

Kot kaže sem tudi jaz ugotovila vse osebe "anonimke"! Držim pesti za vse! Bom pa potem povedala, če sem trofila!

clock-img

24.12.2006, 19:51

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

IZVIRNO SPOROČILO: lunca2

Čestitke user posted image user posted image user posted image . Želim ji mirno in lepo user posted image .

Se bom kar pod tole podpisala.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

25.12.2006, 14:03

clock-img

Anonimen

Drage moje, hvala vam za lepe želje.

Naj povem, da sem ravno iz bolnice, ker sem danes skoraj splavila. Imam strogo ležanje. Sicer bi morala ostati v bolnišnici, vendar ne vem kako bi brez mojih najdražjih, sploh čez praznike. Ploda sicer ni videti, se pa vidi vrečka. Upanje imam. Kako počivati poleg mojega razbijača bo pa tudi umetnost user posted image .

clock-img

25.12.2006, 17:50

clock-img

katipi

pencil-img

937

Želim ti, da bi se pikica obdržala, in da bi imela čimmanj težav v user posted image !

clock-img

25.12.2006, 18:50

clock-img

Anonimen

Želim ti, da se vse dobro izteče in da boš kmalu videla tudi user posted image !

user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

25.12.2006, 23:01

clock-img

pupica25

pencil-img

117

Čestitke anonimna nosečka user posted image user posted image user posted image !!!!

Držim pesti, da se vse lepo izteče, ter da se tvoja pikica obdrži in razvije v zdravegauser posted image !!!

Lepe praznike!!!user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem