writing-img

Antibiotik

clock-img

28.09.2006, 19:55

clock-img

jazz

pencil-img

1014

mi lahko prosim svetujete kaj narediti,ker sem zašuštrala uro doze antibiotika! Moral bi ga jemati na osem ur,pa sem se zmotila in mu ga dala že po štirih urah...sedaj ne vem ali naj vmes spustim do naslednje prave ure ali kaj!? Zakomplicirano saj vem,ampak sem tudi sama na antibiotiku in enkrat razmišljam zase enkrat pa za Matica.

Lep pozdrav! K

clock-img

28.09.2006, 20:00

clock-img

urši77

pencil-img

621

Naslednjo dozo daj osem ur po tej zadnji dozi. Jaz bi naredila tako, ti pa...
Mogoče bo lažje če si na listek pišeš ure in kljukaš kdo je kdaj kaj pojedel(od zdravil, namrečuser posted image )

LP in čimprej se pozdraviteuser posted image

clock-img

28.09.2006, 20:42

clock-img

sjug

pencil-img

334

Ne sekiraj se, če si zašuštrala. Tako kot pravi urši77 daj na 8 ur. Pa še fino je, ker potem verjetno sovpada s tvojim jemanjem in se ne boš mogla zmotit. To govorim zato, ker so v bolnici tudi za mojega user posted image dali AB za domov, pa je minilo manj kot 8 ur, kar ga je tam dobil. In zdravnica je rekla, da zato, da bova ustvarila lepo en ritem, ne pa da se budiš sredi noči. Tako vidiš ni to nič tako groznega.

Never Ever Give Up!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem