writing-img

Aptamil-večerni

clock-img

26.01.2011, 11:56

clock-img

lenčy

pencil-img

1255

Na aptamilovi spletni strani sem zasledila, da obstaja večerni aptamil od 6 mesecev naprej, ki naj bi otroka bolj nasitil, saj vsebuje riževe kosmiče.
A ga je že katera uporabila oz. poskusila? moj sinko je star 10 mesecev pa se še kaj zbuja ponoči in hoče mleko. pa bi poskusila nekaj novega, bolj nasitnega za zvečer. lahko še kaj predlagate?

Hvala

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

clock-img

26.01.2011, 12:26

clock-img

nynna

pencil-img

576

Jest sem ga kupila in uporabila samo enkrat. Zgledal je še bolj redek in voden kot navaden pa še zanič je bil. Rajši mu daj zvečer kakšno mlečno kašico na žlico ki se meša z vodo. Jaz dajem milupine imajo kar precej okusov še najbolj ji je všeč straccatela in piškotkova.

clock-img

26.01.2011, 12:32

clock-img

sjmm

pencil-img

6121

aptamil gute nacht iz milerja uporabljava že od 6 meseca ...pa ima mali zdej skor 2 leti...je pa bol penast kot navaden aptamil...našemu zelo odgovarja...ima pa tudi nekja več kalorij user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

clock-img

26.01.2011, 13:34

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

ma jst sm dala kar piškote od plasmon v mleko 

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

26.01.2011, 17:16

clock-img

lenčy

pencil-img

1255

IZVIRNO SPOROČILO: nynna

Jest sem ga kupila in uporabila samo enkrat. Zgledal je še bolj redek in voden kot navaden pa še zanič je bil. Rajši mu daj zvečer kakšno mlečno kašico na žlico ki se meša z vodo. Jaz dajem milupine imajo kar precej okusov še najbolj ji je všeč straccatela in piškotkova.

to ravno pri nas ne učinkuje, ker hoče še mleko. recimo sm mu dala včeraj ob pol sedmih zvečer gres pa ni hotel spat, dokler ni mleka dobil.
sicer pa do katere ure mu pa lahko dam hrano zvečer?da ga ne bo tiščalo?

sem šla kupit mlekec pa da vidmo, kaj bo danes. sj aptamil je zame osebno zanič tak al pa drugačenuser posted image

hvala za vaše nasvete!

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem