writing-img

Aptamil AR2

clock-img

22.03.2005, 22:21

clock-img

žiža

pencil-img

1361

moj tast mi iz Avstrije Aptamil vozi, pa se je danes mal oštel in napačnega prinesel. Jaz takoj sploh nisem porajtala sedaj pa vidim da gre za Aptamil AR2. Nemško seveda ne znam, tko da sploh ne vem komu je to mleko namenjeno. :zmeden:
piše pa: :zmeden: Sauglings-Spezialnahrung bei Aufstossen und Spucken (Refluxproblemen) :zmeden:
A mi lahko katera pomaga
Hvala vam :rozica:

clock-img

22.03.2005, 22:29

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

Žiža, mleko je za dojenčke, ki potrebujejo posebno prehrano pri bruhanju in izbljuvanju, torej za tiste dojenčke, ki imajo težave z refluksom (vratarčkom).

Men se to tko bere.

Tjaga
:kava::kuza::kava::kuza:

clock-img

22.03.2005, 22:33

clock-img

žiža

pencil-img

1361

A lahko moji potem kaj škodje :zmeden2:

clock-img

22.03.2005, 22:40

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

Po moje da ne, mogoče je gostejši, da tem revčkom, ki imajo težave z refluksom, vsaj kaj ostane v želodčku.

:kava::kuza::kava::kuza:

clock-img

22.03.2005, 22:47

clock-img

žiža

pencil-img

1361

hvala ti Tjaga :rozica: ja sej jaz tud mislim da bi moglo bit v redu. Bi bil več problem, če bi bila obratna situacija. Sicer je pa po gostoti isti, smrdi tud isto :( Razlika je le v tem da so manjše merice. Razmerje je pa 150ml vode in 5 meric

clock-img

23.03.2005, 07:49

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Žiža, ena moja prijateljica uoporablja AR1, pa pravi da ga moreš še mal pustit stat. Preveri če je isto pri 2.

clock-img

23.03.2005, 09:15

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Mi uporabljamo AR in res zaradi povečanega polivanja. Ko ga delaš, pa moraš biti pozorna, saj najprej vliješ 2/3 vode, dodaš število žlič in pustiš / minut, da se zgosti. Nato dodaš še preostalo vodo (1/3).

LP

clock-img

23.03.2005, 20:03

clock-img

žiža

pencil-img

1361

Ups :zmeden2: Mi smo ga do zdele delal kot ta navadnega. Se mio je malo čudno zdelo ko se je vmes kr naenkrat tako zgostil. No ja pojedla je celo flašo, kakšnih drugih težav pa tud nima. Jutri pa itak dobimo ta pravega bo pa sploh vse OK!
Hvala vam punce :rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem