cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Astra,Neža81,Skye,Bambi........KJE STE?????????????

clock-img

21.06.2005, 10:55

clock-img

Marina_

pencil-img

1195

.....jaz vas ful missssssss
:rozica::rozica::rozica:

clock-img

21.06.2005, 12:14

clock-img

Neža81

pencil-img

717

Evo mene ... sem na odklopu. Vsak dan berem, kaj je novega na RR (torej sem le delno na odklopu), sodelujem pa nena več tak aktivno. Ne vem kaj se je zgodilo ta mesec z mano, ampak me je M:hudicek: zelo potrla. Že pol leta sem bla odkloplena od :duda:, nič študirala na njo, nič študirala na O in M:hudicek: in je blo tak fajn.. zdaj pa .... KRIZA.... res mam ful krizo. Čisto sem obupana in potrta. Do nočesar mi ni več ...:(:(:(:(:(

Neža :(:(:(:(:(:(

clock-img

21.06.2005, 12:17

clock-img

Špelka

pencil-img

1485

Eh, Nežka, tud to bo minilo. Sej mamo vse take krize včasih - ene večje en manjše, ene pogostejše,... Če ti kej pomaga - POLETJE JE, PA MOGOČE ZADNJE SAMSKO IN SVOBODNO! :bravo::bravo::bravo: UŽIVAJ!!! :morje:

pOZDRAVČKE IN MNOGOOOO DORIH ŽELJA! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

21.06.2005, 12:18

clock-img

Neža81

pencil-img

717

Joj Špelka, ko bi se te tvoje napisane besede čimprej uresničle. :angel::angel::angel::angel::angel::angel::miska::miska::miska::miska::miska:

clock-img

21.06.2005, 13:25

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

Mah jaaa Nežka ne sekiri se,posluš Špelko,poletje je pred nami,počitnice in morje:bravo:.Kok je še lepih stvari v življenju ki te veselijo!!!:bravo::bravo::bravo:Oziraj se le na te!

Ejjj kdaj se pa ti poročiš????A si že v pripravah???Men je to full pomagalo,da sem mal "pozabla".Zdej mi je že čist ravno________________:)- in tut to ne vem kdaj :hudicek: pride.

Tko Nežka,ne mislt na to,mal se k svojmu:love: stisn,sej važn da maš njega,ane;),pa svojo benko počohej,pa bo vse kul.

Lepo se mej in maxi uživej:miska::angel::rozica::morje::sloncek::kuza:8):bravo:;)

clock-img

21.06.2005, 13:45

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Jaz sem v "isti sobi z Nezo", samo v drugem kotu sedim... :(

Sem pa z vami!

:miska:

clock-img

21.06.2005, 13:46

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

:zmeden:

clock-img

21.06.2005, 13:53

clock-img

Špelka

pencil-img

1485

Astraaaaaa!!!!!! :zajcek: Ti ti !!! Nč zamorjena bit, mal pojokcat, pol pa naprej v življenje!!! :sloncek: Zdej je poletje, pa sonce, pa morje, pa ŽIVIŠ ZASE!!!! Jest mam zmer bolj filing, da če si ne bom svojga življenja porihtala tko, da mi ne bo dolgčas in bom uživala v njem tud brez :duda:, pol :duda: tud ne bo!!!

SEJ VESTE, NE:

smisel zviljenja je ležanje na plaži
z možgani na off in čivavo na straži,
visenje v mreži med dvemi drevesi... :morje::morje::morje:

Pač, Atra, Neža, in vse ostale moje sotrpinke - PAČ ŠE NI ČAS ZA NAS! :rozica::rozica::rozica:

clock-img

21.06.2005, 13:58

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

BO PA TUT KMAL!!!

.....ane Špelka,dejve jih mal dvignt in jim te kisle obraze zredirat!!!;););)

Nežka in astra,kot bi Pika zdej rekla......DEJTE ZOBKE NA SONČENJE!!!;););)

....PA DOBRA VOLJA JE NAJBOLJE IN SMEH JE POL ZDRAVJA;);););).....

clock-img

21.06.2005, 14:04

clock-img

Špelka

pencil-img

1485

hA, MEN SE JE ZDEJ ŠE ENA DOBRA UTRNLA:

TIST K SI ČLOVK NAJMANJ ŽELI,
TO DOBI!!!! :bravo::)-:)-:)-

DEJ PUNCE, IZKORISTITE POLETJE, PA VSAJ ZDEJ MAL POZABTE NA TO, ŠE DOKTARJI MAJO DOPUST, BO POL POZIM ŠE DOST ČASA ZA ZAZMIŠLAJNJE ZA ZAPEŠKOM. ZDEJ PA VEN, V NARAVO, PA ROŽCE NABIRAT, PA MAL SE PREDAT TRENUTKU, PA BO! :rozica::rozica::rozica::rozica:

HAYA HAYO OD ŠPELE ZA VSE! :sloncek:

clock-img

21.06.2005, 14:16

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Jst itak lohk ceu poletje sanjam o dopustu. Pa mi tud to ne pomaga. Sanja svinja kukuruz. A kukuruza nema.:(

clock-img

21.06.2005, 14:19

clock-img

Špelka

pencil-img

1485

:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- Kva pa veš???? Ni še konc poletja. :miska: :)-:)-:)-

clock-img

21.06.2005, 14:22

clock-img

Špelka

pencil-img

1485

JAh, Baguška, če hočeš, da ti čimprej mine, nehi sanjat, ne??? :)-:)-:)-:)-:)- ;)

clock-img

21.06.2005, 14:31

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Ej bejbe - optimizem v roke in hitro ven iz kota na sončka. Pa ne bit na sončku dokler je senca kratka (sem glih včeraj to razlagala otročkom v vrtcu).

Uživajte življenje, saj ga živimo le enkrat. :duda::duda::duda::duda:pa nam bodo tudi kmalu prišle dleat sive laske 8):)-8):)-8):)-

KMALU BO ČAS ZA NAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

clock-img

21.06.2005, 21:22

clock-img

Skye

pencil-img

3190

Da se še jaz malo oglasim iz mojga kota;)

Ker mi 100% odklop od RR nekako ne uspe, vas vsake toliko časa mal pokukam....drugače, pa sem z mislimi že čist na dopustu.....uh...morje...kopanje.....tone sladoleda....100% užitek:)-

Pa ve drage moje, upam da tud čim prej zbrišete na dopust. Vse ki pa ste že bile na dopustu, pa ga hitro ponoviti;)

:rozica::rozica:
:rozica:

Skye

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem