writing-img

Avtomatika vozička...

clock-img

08.03.2006, 11:38

clock-img

Nixxon

pencil-img

768

Niti ne vem če sem v pravem delu foruma, vendar se tukaj največ govori o vozičkih, tako da bom kar tu vprašal.

Zanima me, če obstaja kakšna avtomatika/naprava/robotska roka/karkoli takega, na trgu, ki ti dvigne/pripelje otroški voziček iz prtljažnika avtomobila?

Torej ko odpreš prtljažnik se voziček avtomatsko dvigne iz prtljažnika in postavi zraven avta (ni nujno da ga tudi sestavi). Zanima me predvsem zato, ker so tej vozički kar težki, pa tudi težave s hrbtenico niso redka stvar. Delno me zanima iz firbca, delno pa tudi informativno, če bi kaj takega rabil.

Mislimd a bi zadeva izgledala podobno kot avto kakega invalida. Vem da bi zasedlo veliko prostora v prtljažniku pa vseeno.

Torej, obstaja kaj?

Hvala, LP

clock-img

08.03.2006, 14:44

clock-img

gordy

pencil-img

65

Za otroške vozičke ne bi vedela.. morda ti pa lahko pomagajo na tebi najbližjem društvu invalidov ali pa, morda še bolje, društvu paraplegikov...
Običajno tako "mehanizacijo"naredijo kaki privatniki, naslove boš pa morda najbolj enostavno na kakem podobnem društvu dobila...

LP

gordy

clock-img

09.03.2006, 10:25

clock-img

G in T

pencil-img

953

clock-img

09.03.2006, 11:16

clock-img

Nixxon

pencil-img

768

Najbrž bo res tam pravi naslov. Hvala, LP.

clock-img

09.03.2006, 14:49

clock-img

G in T

pencil-img

953

user posted image

< Sporočilo je popravil G in T -- 9.3.2006 14:50:00 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem