writing-img

Avtosedež Baby Safe - Römer

clock-img

09.02.2006, 09:43

clock-img

tanyak

pencil-img

63

pozdravljene punce,

a ima morda katera izkušnje z avtosedežem, ki je v akciji kot klubski izdelek sedaj v baby centru: Romer baby safe, drugače je cena:

Cena:
31.581,00 SIT

Akcija:
31.581,00 SIT

Klub:
20.990,00 SIT
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=160797?

Ne vem katerega naj izberem, ali Maxi cosi ali naj se odločim kar za tega?
hvala za pomoč

clock-img

09.02.2006, 10:51

clock-img

soncicaT

pencil-img

1018

Zanimivo, jaz sem si ga ogledovala že pred znižanjem v Mb Baby-centru in mi je bil ful všeč.

Zdaj pa je naneslo, da sva s sestro šli v Velenjski Baby-center in so imeli le še dva od Romer baby safe...rdečega in tega modrega...in sta oba bila znižana na 20.990,00 SIT ...tako da sem vzela modrega...Bi ga pa vseeno verjetno vzela, tudi če bi bil še 31.ooosit....no toliko bolje..user posted image

Kolikor sem gledala, je kar dober, tako da za nekaj časa že bo.

Lep pozdravček!

clock-img

09.02.2006, 11:13

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Jaz bi se sigurno odločila za Romerja, ker je še vedno najboljši. Pa še v akciji...

clock-img

09.02.2006, 16:29

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

Mi imamo Romerja in smo zelo zadovoljniuser posted image . Blago je drugačne barve in malo kvalitetnejše, drugače pa je ta v akciji skoraj enak.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

clock-img

09.02.2006, 17:05

clock-img

MATEJA

pencil-img

195

Romer je na vseh lestvicah avtosedežev še vedno prvi, ker je najboljši!!Če ga kupiš, ne boš falila, ker mislim, da je tudi "najslabši" oz. najosnovnejši model Romerja še vedno boljši in varnejši za tvojega user posted image od drugih.LP!

MOJ OTROK ME JE IZPOPOLNIL...

clock-img

09.02.2006, 17:07

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

če boš imela voziček Quinny potem je lupinica Maxi Cosi kompatibilna z njim, Römer pa ni user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem