cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Avtosedež WAVO fix

clock-img

26.04.2006, 08:13

clock-img

balaena

pencil-img

221

ali ga kdo pozna?
na testu od adaca in na amzs ima zelo dobre rezultate. gre za sedez kupine 0,I se pravi od rojstva do 4 let.
tak kot concord ultimax, samo da ima ta dosti boljse ocene. predvsem glede varnosti.
nikjer ne najdem, da bi se jih pri nas dalo kupiti. pa se glede isofixa me zanima (ali je ta sedez nujno samo kot isofix pritrjen, ali gre lahko tudi v drugi avto, ki isofix sistema nima?)

http://www.mywavo.com/index.php?option=content&task=view&id=25 
to je pa njihova stran, ce koga zanima

clock-img

26.04.2006, 09:34

clock-img

SašaR

pencil-img

881

Mislim da gre za sedeže iz družine Bob. Prodaja jih Čenča Žiri. Oni jih tudi delajo skupaj z neko mislim da italijansko firmo. Še na nekih drugih testih so dobili dobre ocene in sicer z njihovim pravim imenom.

Pozanimaj se še in pokliči v Čenčo.

www.bob.si

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

clock-img

26.04.2006, 09:39

clock-img

SašaR

pencil-img

881

Poglej na sončkovo spletno stran in poglej pod teste DAMTC. Tam se nahaja ta sedež z visoko oceno z imenom Bimbo fix

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

clock-img

26.04.2006, 12:53

clock-img

balaena

pencil-img

221

ja, bimbo fix je isto kot wavo fix. ampak glede na to, da na proizvajalcevi strani pise wavo, sem tako vprasala. bom pogledala oz. poklicala se v cenco. najlepsa ti hvala!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem