writing-img

BABY CHECK - RAVNILA V ROKE

clock-img

18.06.2005, 11:24

clock-img

Tayda

pencil-img

98

Hoj! Nekje v enem sporočilu sem že javila, da sem nova med vami. Nova med nečakajočimi na :hudicek:!!!
Nestrpna kot sem, sem šla 4 dni pred nepričakovano delat baby check (križ boli za umret, trebuh napihnjen, spremenjen okus v ustih kot spremljealni znaki).
Koz posledica neučakanosti sem dobila rezultat testa - kontrolna črtica na mestu, kakšen centimeter od nje v levo pa še ena "samonakazanakomajvidnačrtica". Če ni pač ni:(, rada bi vas samo vprašal, koliko sta na pozitivnem testu ponavadi črtici oddaljeni ena od druge. Da bi se lahko še kakšen dan tolažila s prenizko stopnjo hormona in zato takšnim rezultatom testa.
Prosim vse, ki imate doma kot spominke spravljene pozitivne teste Baby check, da izmerite omenjeno razdaljo in mi jo sporočite.
HVALA!:rozica:

Vsem želim en lep dan!

clock-img

18.06.2005, 11:33

clock-img

Anonimen

U madonca, tole pa je tehnično!

Žal ti ne morem pomagat ampak vseeno držim pesti, da si :nosecka:! :miska::miska::miska::miska::miska:

clock-img

18.06.2005, 12:32

clock-img

dadica

pencil-img

556

bc mini sem šla izmerit:)-:)- ima razdaljo med črticama točno 7,5mm in je druga črtica bila čist rahla,pokazal pa mi je 3 dni pred M!!Držim pesti da je pri tebi tudi tako!!!!

LP dadica

upam da sem kaj pomagala

clock-img

18.06.2005, 12:41

clock-img

Anonimen

Jaz imam BC mini v albumu - lahko si pogledaš, kako izgleda.

clock-img

18.06.2005, 12:59

clock-img

Tayda

pencil-img

98

Ja, 7,5 mm tudi pri meni!!!!!!!!!! Hvala punce, res ste prijazne, ker ste si vzele čas zame. Moti me samo še (ne)intenzivost črtice, pa bom ponovila čez kakšne tri dni. V ponedeljek :kuza:po nov test, potem pa vam sporočim, kakšna je stvar....

lp

clock-img

18.06.2005, 13:57

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Rahla črtica je lahko posledica tega, da še nimaš dovolj nosečniškega hormona, ker si delala test 4 dni prej.Je bilo pa že večkrat napisano, da test ni nikoli lažno pozitiven, lahko je le lažno negativen.
Č :bravo: E: :bravo: S :bravo: T :bravo: I :bravo: T :bravo: K :bravo: E :bravo: !

clock-img

18.06.2005, 19:07

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Poskusi še s Clear blue.

clock-img

19.06.2005, 09:10

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

Tayda, jaz pa mislim, da si nova :nosecka:!
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Pri meni je bilo prvic pri BC enako, sem ga delala popoldan, drugi dan zjutraj pa je bila crtica ze bolj vidna, na drugem BC!

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

poskusi se enkrat, pa nam sporoci!

clock-img

19.06.2005, 21:09

clock-img

BaGSi

pencil-img

312

tudi jaz imam v svojem albumu slikico pozitivnega BC.
Mislim, da je to to!!! Najboljše pa je če test ponoviš čez 2 ali 3 dni...

:bravo::bravo::bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem