writing-img

BHR - čakalna doba

clock-img

14.11.2011, 14:41

clock-img

Anonimen

Mi lahko katera pove, kakšne so čakalne dobe za AC ali BHR? vem da če imaš slab izvid na NS, da si potem hitro na vrsti, ampak kaj pa če hočeš iti samoplačniško? Kako dolgo čakaš?

clock-img

14.11.2011, 17:24

clock-img

cilla

pencil-img

763

Bi rekla, da odvisno od centra, kjer želiš to opraviti. Od enega tedna naprej. Najboljš čim bolj zgodaj poklicat in vprašat. Se pa zna zgodit, da samoplačniško prideš še prej na vrsto kot na napotnico, ker skeširaš ti in ne zavarovalnica.

clock-img

14.11.2011, 20:17

clock-img

olimia

pencil-img

674

mislim, da je več ali manj odvisno od tega, v katerem tednu nosečnosti si. BHR se izvaja že od 12. tedna dalje, AC od 16. tedna. sama sem bila na napotnico (prvi otrok z ds), pa sem bila na bhr naročena 12 +3, na AC pa 16 +1, tako da ne vem ravno, da bi se ogromno čakalo. vsaj v lj so konec lanskega leta opravljali dnevno po 6-8 posegov
vem, da če je bilo nujno (beri slab izvid), je sestra tudi vrinila pacientko (ravno je vmes tudi naročala, ko je pri meni nekaj izpolnjevala), načeloma je bilo pa po 6 posegov predvidenih

< Sporočilo je popravil olimia -- 14.11.2011 20:19:14 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem