writing-img

BIORESONANSA

clock-img

15.01.2007, 14:55

clock-img

marli

pencil-img

26

Veliko je že bilo povedanega, a vseeno mi manjka ena ključna informacija;
zadovoljne ste z Rogaško - S kom? Sodeč po telefonskih št.,ki ste jih nekatere izmed vas posredovale, gre očitno za različne terapevte.
Prosim vas, vse, ki imate izkušnje, napišite poimensko, le tako bom sigurna, da bom tudi za svojega piščančka izbrala pravo zdravljenje.
Hvala vsem za delitev vaših izkušenj.

clock-img

15.01.2007, 16:01

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Pozdravljena!

Z Rogaško imam veliko izkušenj - dala sem že skozi vse njihove terapevtke in prav vse so name naredile dober vtis. Ne bi ti mogla nobene posebej priporočit, meni so se vse zdele v redu. Itak se med seboj dogovarjajo, tako da meni je čisto vseeno, h kateri peljem mojega pikeca.

LP in veliko uspeha na bioresonanci.

Pi-kica

clock-img

16.01.2007, 12:21

clock-img

marli

pencil-img

26

A gre za eno samo ambulanto? In to abmulanto Niegelhell Brigita s.p.?

clock-img

17.01.2007, 09:04

clock-img

Alisa

pencil-img

1808

Ja samo ena ambulanta je.

clock-img

17.01.2007, 15:52

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

Ambulanta je samo ena, terapevtke so pa tri ali štiri. Največ izkušenj ima verjetno gospa Brigita. 

clock-img

19.01.2007, 16:25

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

mi mislim da smo imeli iz te ambulante eno Karin, nisem pa prepričana

smo pa zadovoljni z njimi

iz malega zraste veliko

clock-img

25.01.2007, 10:39

clock-img

sanjula

pencil-img

34

Nas je testirala Ksenija Gorišek, mlada terapevtka, zelo simpatična in prijazna. Ona je delala test, zraven pa je bila še ena terpevtka, ki si je zapisovala rezultate. Mislim, da nimaš kaj zgrešit katerakoli ti bo že dodeljena, ker so najbrž vsi strokovno podkovani, sicer pa vse delo tako ali tako opravi instrument, potem pa ti dajo navodila in napotke kako se boriti z alergijami oziroma z nevšečnostmi zaradi katerih si prišel do njih.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem