cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

BOLEČINE V JAJČNIKIH

clock-img

21.03.2006, 19:09

clock-img

ANDREJA 75

pencil-img

264

HAJ PUNCE
Rabim nujno vašo pomoč....
V soboto 18.3. bi morala dobitiuser posted image pa je še do danes ni kljub temu ,da jo imam redno na 28 dni, imam pa od petka bolečine iste kot pred user posted image in noro me špika v jajčnikih  tako .da se na določen moment komaj prestavim , test sem danes naredila  pa mi ni nič pokazal  skoz hodim na wc ker mislim ,da mi bo vsak čas priteklauser posted image DELAMO NAuser posted image POZDRAVČEK

clock-img

21.03.2006, 19:11

clock-img

Anonimen

Poskusi test čez ene 3-5 dni, pa ti bo vse jasno....drugač pa psiha pomoje dela svoje, sicer pa držim pesti da bo user posted image , pa poročaj veselo novico...
Nati

clock-img

21.03.2006, 19:40

clock-img

daria78

pencil-img

166

Lahko je, lahko pa tudi ni. Zdrži še par dni in skušaj malo preklopit misli drugam.
Želim vama veliko sreče in enega lepega dojenčka.

clock-img

21.03.2006, 20:20

clock-img

cocki

pencil-img

112

Andreja tudi jaz ti drzim pesti, da bo drugi testuser posted image in da si srecka user posted image

< Sporočilo je popravil cocki -- 21.3.2006 20:24:09 >

clock-img

21.03.2006, 20:36

clock-img

Reja

pencil-img

545

To je lahko eden od znakov. Glede na to, da si verjetno močno želišuser posted image , pa ti morda dela psiha in ti user posted image  zamuja.

Test ponovi čez nekaj dni. Želim ti dve črtici!

clock-img

21.03.2006, 21:37

clock-img

daisy23

pencil-img

81

hiti počasi.eno je res psiha, drugo pa je, da so ti testi včasih nezanesljivi.Imam sodelavko,ki ji je CB pokazal 2x negativno, tudi gin. je rekla, da ni noseča...potem pa glej ...ko une tete ni in ni bilo... ji je gin. potrdila 7.tedenuser posted image , tretji otrok.Pa srečno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem