writing-img

BREZPOSELNA OSEBA- pripada ji KAJ

clock-img

23.10.2006, 19:19

clock-img

XXYY

pencil-img

858

Lep pozdrav!

Moja prijateljica oz. soseda pričakuje svojega prvega otroka.

Pred kratkim se je poročila. In je trenutno brezposelna (glih po koncu šolanja).

Pa njo zanima, kaj ji, kot brezposelna oseba, PRIPADA potem, ko bo rodila otroka (poleg STARŠEVSKEGA DODATKA). 

Hvala vam za odgovore.

clock-img

23.10.2006, 19:38

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

otroški dodatek.In pa socialna pomoč,če ne presegajo cenzus.jaz mislim da je to to

clock-img

23.10.2006, 20:51

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Pa mislim, da 2x letno lahko zaprosi za izredno socialno pomoč na CSD.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

24.10.2006, 09:51

clock-img

NinKa

pencil-img

946

če je poročena, ji skoraj nič ne pripada.....sama, sem lani bila brez stausa....poročena, nisem se pa res da prijavila na zavod, ker sem pričakovala, da bom dobila status nazaj.

Dobila sem samo otr. dodatek. Pa še to najnižjega. Ostalega pa nič, razen da sem lahko biila po možu zdravstveno zavarovana.....pa še to samo osnovno. Dodatno sem na Adriaticu plačevala sama..

Tak da če sem Adriatic in otr. dodatek odštela, sem bila še v minusu. user posted image

Tak pač je, če si poročen in ne "kvazi" samohranilka.

clock-img

25.10.2006, 20:27

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

Tudi če si poročena dobiš,ampak se ne sme presegati cenzus !!!

clock-img

31.10.2006, 01:23

clock-img

ninika212

pencil-img

16

Itak, pa ve;ina porocenih presega cenzus... je tak niyek da za kozlat. SKRATKA, NE SE ZENIT

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem