writing-img

BT in nosečnost

clock-img

18.02.2008, 22:37

clock-img

Anonimen

Oj, upam, da mi boste znale pomagati. user posted image  mi zamuja že 16 dni. Včasih, na momente me zelo špika v prsih (na strani) in v spodnjem delu trebuha (vendar je drugačen občutek kot če bi dobila user posted image ). BT si merim že nekaj časa (nožnica) in je T vedno enaka 37, zjutraj in zvečer. Test sem naredila vendar je Nuser posted image . Mislite, da bi lahko bila user posted image ? Mislite, da je narobe kaj drugega, da user posted image  ni, v primeru da nisem noseča.
Hvala vsem za odgovore... jih bom zelo veselauser posted image

clock-img

18.02.2008, 23:01

clock-img

Anonimen

Pa vsaj veš, če si imela O in kdaj? Imaš redne M?
Če ti je pred kratkim test pokazal negativno nisi (še) noseča, lahko pa da bo O šele nastopila, predvsem če imaš neredne M. Je pa tudi veliko primerov, ko so bile noseče, pa je test bil kar lep čas negativne, ampak 16 dni? Malo še počakaj, če pa jo še ne bo, pa obišči G.

clock-img

19.02.2008, 02:56

clock-img

stunfek

pencil-img

2014

hmmm.....jaz bi vsekakor poklicala svojega G in povprasala o zadevi.
koliko dni pa ze imas povisano BT?

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

clock-img

19.02.2008, 08:57

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

BT mora biti zaporednih 18 dni povišana, kar je znak za nosečnost.

clock-img

19.02.2008, 09:41

clock-img

srecna_zvezda

pencil-img

463

Kakor je predhodna zgoraj napisala, mogoce je najbolje da poklices svojo G ki ti bo svetovala naprej. V vsakem primeru(nosecnosti ali ne) bos vsaj vedela na cem si.
lp

clock-img

19.02.2008, 10:56

clock-img

ninyka

pencil-img

34

anonimna tudi jaz bi morala imeti user posted image  2.2 pa je še vedno ni in testi so tudi -.tudi meni je občasno slabo in zelo so se mi povečale prsi in me bolijo,user posted image pa sem vedno imela zelo redno.zanima me tudi ali je katera bila v podobnih primerih in ji je user posted image  zamujala,testi so bli - pa je vseeno bilauser posted image .
punce hvala za odgovore.

clock-img

19.02.2008, 12:57

clock-img

tikatoka

pencil-img

375

Meni je zamujala že več kot 14 dni testa sem delala v presledku 4-5 dni ko user posted image  po 6 dneh še vedno ni bilo sem šla opravit test v laboratorij (samoplačniško) tam pa je bil test pozitiven user posted image , takrat sem se odločila da

delam samo še teste v laboratoriju, ki pa cenovno niso nič višji od testov za domačo uporabo.

clock-img

19.02.2008, 14:24

clock-img

ninyka

pencil-img

34

tikatoka a si delala urinski test v labaratoriju?zjutri al popoldan?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem