writing-img

Baby vac

clock-img

20.01.2009, 09:09

clock-img

pajkica

pencil-img

278

Zanima me, kako čistite noske tiste, ki imate baby vac?
A daste tisto cevko prav malo v nos ali le na kraj nosu. Ke jaz če mu jo dam na kraj nosu, sploh nič ne povleče ven, tako da jo dam kar malo v nosek.
Se pa zraven tako histerično dere, pa ne vem ali mu je le neprijetno ali ga tudi kaj boli, čeprav to dvomim, da ga, ker tisto sekundo, ko sesalec utihne utihne tudi on.
Stari smo pa eno leto.

clock-img

20.01.2009, 09:38

clock-img

bambam

pencil-img

212

Ponavadi je tako, da ko utihne sesalec utihne tudi otroček, ker ve, da je vsega konecuser posted image .
Odvisno, koliko je v noseku. Če mu teče vn, pol je dovolj da samo približaš, drugače je pa treba pristavit pač malenkost bolj notri. Ne preveč seveda. Jaz sesm probala na sebi. Poskusi tudi ti, da boš vidla kak je občutek in kaka je razlika.

clock-img

20.01.2009, 09:40

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Ja, poskusi na sebi in boš takoj vidla, kakšen občutek je. Jaz čistim tako, da malo prislonim proti luknjici, sesalec je pa tako močan in potegne fajn ven.

clock-img

20.01.2009, 09:54

clock-img

sončki

pencil-img

168

mi uporabbljamo tudi baby vac prej damo malo
fiziološke da namoči nosek in hitreje spucamo
seveda je to cela umetnost ampak 100% pomaga
vsaj pri naši je pa smo ji samo 1X na dan pucali,
2dni in ni bilo treba več.

Moji Sončki

clock-img

20.01.2009, 10:04

clock-img

barika

pencil-img

6448

Naš je čist divji, ko vidi sesalec in baby vac .. on bi si kr sam sesal nosuser posted image , star je 14 mesecev. Ko ima malo boljtekoče smrklje mu samo prislonim zrave nosa, ko so pa ti bolj gosti, dam pa malo bolj v nos.

clock-img

20.01.2009, 11:22

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Pred čiščenjem nujno našpricaj notri fiziološko, jaz si pomagam kar z razpršilcem "nisita", ki ga vedno znova napolnim z fiziološko. Šele nato sesaj, morda imaš sesalec na premalo naštelan, preveri pri sebi. Sigurno pa dobro prisloni k nosku, da zapreš nosnico in s tem gre bolje ven. Po potrebi takoj ponovi celoten postopek fiziološka + sesalec.

clock-img

20.01.2009, 12:07

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: 2 Sraki

Pred čiščenjem nujno našpricaj notri fiziološko, jaz si pomagam kar z razpršilcem "nisita", ki ga vedno znova napolnim z fiziološko. Šele nato sesaj, morda imaš sesalec na premalo naštelan, preveri pri sebi. Sigurno pa dobro prisloni k nosku, da zapreš nosnico in s tem gre bolje ven. Po potrebi takoj ponovi celoten postopek fiziološka + sesalec.

Mi lahko samo poveš, kje se flaška od nisite odpre? Kako se odpre? Meni ni ratalo.user posted image

clock-img

20.01.2009, 13:02

clock-img

pajkica

pencil-img

278

Saj s fiziološko mu pa vedno fajn pošpricam gor.
Nisita se pa zelo težko odpre, morš fajn ruknit, jst sm vedno vse zlila če je še kaj ostalo notri zaradi tako močnega šusa.
Zdaj mu dajem kar Niveine ampule gor, so mi ful fajn.

No, očitno je le eden tistih, ki ne mara pucanja nosa user posted image
Ko bi le imela takega kot ga ima barika user posted image

clock-img

20.01.2009, 16:18

clock-img

rija

pencil-img

15589

jaz sem mu fajn v nosnico porinila, saj dlje kot gre tak ne greuser posted image  potem pa malo levo desno, gori doli....pa je bilouser posted image

...vox populi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem