writing-img

Babynos

clock-img

22.11.2004, 00:06

clock-img

majčica

pencil-img

61

Pozdravljene, naš malček ima hude krčke in danes sem dobila zeliščne kapljice iz Avstrije Babynos. Zanima me če ima katera izkušnje z uporabo...do sedaj sem mu dajala 5 minut pred dojenjem Sab simplex...naj prekinem s temi in mu dajem samo trikrat na dan Babynos, kot piše v navodilih ali oboje??
Hvala in lp :zmeden:

clock-img

22.11.2004, 08:38

clock-img

lan

pencil-img

1173

Če ima hude krče,po 3-krat na dan po 3-6 kapljic.Mi smo mu dajali po 3 pa je pomagalo.

clock-img

22.11.2004, 11:20

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Majčica, jaz bi te samo prosla, da javiš če vama bodo te kapljice pomagale! Mi imamo tudi krče, pa nam nič ne pomaga.

LP, Tea:sloncek:

clock-img

24.11.2004, 16:46

clock-img

majčica

pencil-img

61

Tejči ne vem ali pomagajo ali ne...men se zdi da je še hujš...lahko pa da je samo luna, ki se bliža...ker je rekla pediatrinja da nas lahko na luno mal bolj živcira, ker je prišel tudi ob luni na svet 27.11. Ne vem, ful so močne in joka ko mu jih dam, sam mislim da bi mogle pomagat, bom mal pojačala dozo, ker dajem sam po dve dvakrat dnevno.
Kaj pa ti uporabljaš? Sploh ne morem čekirat pošte, ker mam skoz veselo s tamalim, revček, komi čakam da bo mim. Drugače je pa tak srečko ko ga nič ne krči :)

Lp, MAjčica

clock-img

24.11.2004, 21:50

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Majčica, mi smo sprobali že vse živo, pa ni nič pomagalo..tak da ji zaj ne dajem nič. Naslednjič, ko gremo v Aus pa bomo še to nabavli.

LP, Tea:sloncek:

p.s. Upam , da se boste hitro rešli krčov! Jaz tud komaj čakam, da bo to mimo!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem