writing-img

Baldehin?

clock-img

20.01.2006, 08:31

clock-img

Lorena

pencil-img

266

Zanima me, ali se baldehin kupi skupaj s posteljico, ali ga je možno dokupit? Iz česa je ta stvar? (na slikah je zakrit s prevleko...)

Se lahko morda celo sam izdela?

Zanima me, ker imam 2 kompleta nove posteljnine, ki pa vključuje tudi prevleko za baldehin, pa bi rada to nekak porabla.

clock-img

20.01.2006, 08:45

clock-img

DrejcDrejc

pencil-img

480

V ceni posteljice boš težko našla še baldahin, to je pač dodatna oprema po želji - je eno tako ogrodje, ki se pripne na zadnjo stranico kinderpeta, čez pa daš blago. Vsaj takega sem jaz videla. Če si pa mojstrica ročnih del, pa mogoče lahko tudi sama izdelaš, kaj vem.

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

clock-img

20.01.2006, 09:14

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

po moje se ti ne splača doma delat...pride v BC neka 2 tisočaka, če se prav spomnim (vem, da bi drugače moj dragi to ziher sam naredu, pa mu očitno ni bilo predrago user posted image  )

yeah, thats me ;)

clock-img

20.01.2006, 09:39

clock-img

Anonimen

Ja, to je ena kovinska palica in ena taka kovinska elipsa, ki se natakne na to palico. Pa se mi zdi, da stane malo več kot 2.000 SIT, kakšnih 5, po moje.

clock-img

20.01.2006, 09:40

clock-img

Anonimen

Zdaj sem našla na Sončku, 3.000 SIT stane.

clock-img

20.01.2006, 10:00

clock-img

Lorena

pencil-img

266

Najlepša hvala!

clock-img

20.01.2006, 10:26

clock-img

Lorena

pencil-img

266

Sedaj malo razmišljam; kaj je sploh fora v tem baldehinu?

Mislim, da ni ravno nujen, ne?

Mi bomo imeli itak posteljco v kotu, tako da bo pol posteljce lepo v zavetju (bo pa takrat že malo topleje ...april- tako da mislim, da bo šlo tudi brez njega)

Kaj pravite?

clock-img

20.01.2006, 10:54

clock-img

shooo

pencil-img

728

sem slisala da se otrocki boljse pocutijo v taksnem gnezedecu, zavetju...je mozno da je to finta baldehina?.ali kot zascita pred prepihom?? nimam pojma.
mi ga ne bomo imeli.postelja je tudi v kotu splanice, obcutek gnezedeca pa lahko "pricaras" z zascitno ograjico in kaksno zrolano dekico...
tiste plahte od baladahina ki so prisle v kompletu bom predelala v rjuho in preobleko za kojtercek.
lp

23.1.06-Neža
21.4.08-?

clock-img

20.01.2006, 12:29

clock-img

AishaM

pencil-img

147

Pri baldehinu bi naj šlo le za občutek, ki ga pri user posted image  vzbuja. Občutek varnosti, zavetja... Ko se user posted image  rodi, iz majhnega prostora pride v prostoren svet, ki gaahko navdaja z občutkom nesigurnosti, strahu. Zato je npr. baldahin, majhna posteljica (npr. košarica) primerna za novorojenčke, ker jih na nek način "zaščiti" pred to širino, dokler se nanjo ne navadijo.

clock-img

20.01.2006, 20:05

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Baldahin ni nujna zadeva, je pa zelo lep pogled na posteljico z baldehinčkom. Tudi pri nas imamo posteljico v kotu in imamo še zmeraj gor baldahin.

Baldahin se ti pa skoraj ne splača sama šivati - če sešteješ blago, obrobo, čipko,.. te pride dražje kot če kupiš v komletu. Ga je pa drugače čisto enostavno zašiti.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

clock-img

20.01.2006, 20:14

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Mi smo ga sicer imeli v košku, ni pa nujno. Po mojem je namenjen temu, da se dojenček počuti bolj varen.

Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

20.01.2006, 20:42

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Mi smo ga imeli pri košku.,ker je bil v kompletu.Tudi če ga ne bi bilo,ga ne bi čisto nič, pogrešala.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem