writing-img

Banane ali hruške?

clock-img

21.03.2007, 09:09

clock-img

Anonimen

Mamice pomoč prosim. En teden že dajem škratu jabolčno kašico (jabolko skuham in spasiram). Zdaj se mi je pa mal zaštekal. Ne vem, ali mu naj najprej dam banano (spasirano) ali hruško (skuhano in spasirano)? Jaz bi mu dala kar banano. Kaj mislite?

Lp

clock-img

21.03.2007, 09:12

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Definitivno banano, vse mešaš na osnovi banane in dodajaš, žličko po žličko in šele potem ostalo samostojno. Hruškica zna napenjati izn zrahljati blato...

Pa dober tekuser posted image .

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

21.03.2007, 10:52

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Banana, pretlacena z vilico, je cisto O.K. (mi smo zaceli z banano, ker se mu je cisto utrgalo, ko je videl mene in je hotel tudi sam probati). Ko bos zacela s hrusko jo pa olupi in skuhaj, da ne bo kaksnih tezav z napenjanjem (pomaga pa pri zaprtju). Grozdje tudi lahko stisnes in ponudis sokec ali dodas k banani. Jaz sem mu tudi melono zmiksala k banani (veliko vitaminckov in tekocine). Slive lahko skuhas zraven jabolka... Kaksne velike izbire sadja zdaj res ni, bo pa kmalu bolje!

lp

clock-img

21.03.2007, 12:29

clock-img

eya

pencil-img

4615

Čisto vseeno je, s tem, da bi jaz hruško dala najprej kuhano, šele kasneje pa samo naribano.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

24.03.2007, 10:22

clock-img

Arabela

pencil-img

2245

Pri banani pazi da je ne daš preveč, ker ful zapira.. no vsaj našo.. hruško pa tudi ful rada je, pa je niti ne napenja.. jaz ji zraven hurške vmešam babyriž

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem