writing-img

Barva sobe

clock-img

21.05.2008, 08:46

clock-img

bačko

pencil-img

4030

Ciao!
Selimo se v novo stanovanje in bo naša pupika imela svojo sobo.Ne vem kakšne barve naj bodo stene!Izbiram med nežno roza in vijolo.Pa ali kdo pozna koga ki riše po stenah?
Hvala

clock-img

21.05.2008, 08:51

clock-img

snake

pencil-img

716

meni zadnje čase ful zapali rumena

življenje je lepo

clock-img

21.05.2008, 08:56

clock-img

urška

pencil-img

3136

za barvo ti ne znam svetovat, na teli strani pa lahko najdeš kej o poslikavah

www.risancki.si

clock-img

21.05.2008, 09:12

clock-img

murkica

pencil-img

2075

Ja poslikave so res dobre....

Jaz sicer ne vem, koliko to kaj pride, saj je meni oče, ki pač zelo rad riše, to naredil, ko sem bila še otrok... Drugače, pa če nočeš dati ogromno denarja,  pa lahko kupiš razne šablonce in sama narišeš na steno... (dobijo se res že zelo dobre- kakšen Pormetej jih sigurno ima)...

Drugače pa bi jaz uporabila svetlo roza barvo, ravno tako, da ni čisto belo. Drugače pa je meni tudi vedno bolj všeč nežno rumena, ki pa se mi zdi tudi zelo primrena za otroka, ker je tako umirjena barva. Tudi kakšna res svetlo zelena, se pravi samo malo odtenka, nebi bilo slabo....

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

clock-img

21.05.2008, 09:39

clock-img

januskica

pencil-img

140

mogoče najprej zberi kaj bi poslikala in potem barvo sobe. je pa res da sta meni tudi najbolj všeč rumena in oranžna ter svetlo zelena.
ekoti pa še link od RR kjer so se že o tem menili http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2107993

lp

clock-img

21.05.2008, 09:39

clock-img

Anonimen

Pri nas ima starejša, ki je zelo močen karakter, sončno rumeno kombinirano s hot pink in se mi zdi, da se zadeva dobro dopolni. Mlajša pa ima turkizno kombinirano z belo in roza...  Poslikave mi pa osebno ne sedejo, čeprav znajo biti tudi zelo lepe, imam raje velike slike. Naši sem narisala na platno z akrilnimi barvami hello kitty in sicer v dimenziji 1,8 x 1,2 m.
Barve je starejša izbirala sama.No tole je sobica starejše:
user posted image

Tole pa mlajše:
user posted image
user posted image

clock-img

21.05.2008, 20:27

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Jaz sem za roza. Čeprav je tud kombinacija s kakšno drugo barvo lepa. Moja kolegica ima dve steni roza, dve rumeni in pride fenomenalno.

clock-img

23.05.2008, 09:15

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

IZVIRNO SPOROČILO: snake

meni zadnje čase ful zapali rumena

meni tudiuser posted image

clock-img

23.05.2008, 09:27

clock-img

ursalara

pencil-img

2232

Moj mož je slikopleskar potem si lahko predstavljaš da imam lahko vsak mesec drugo barvo trenutno imamo nežno roza!Imaš pa toliko varjant da res misliti si ne moreš tudi vijola ni slaba!Vsak ki pa ti bo prišel risati na steno bo pa kar drago

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

clock-img

23.05.2008, 14:03

clock-img

bačko

pencil-img

4030

Ursalara blagor tebi.Bomo kar roza pobarvali pa kako Hello Kitty dal gor pa bo!Hvala za pomoč!user posted image

clock-img

23.05.2008, 15:37

clock-img

gojska

pencil-img

1128

IZVIRNO SPOROČILO: Miša99

Pri nas ima starejša, ki je zelo močen karakter, sončno rumeno kombinirano s hot pink in se mi zdi, da se zadeva dobro dopolni. Mlajša pa ima turkizno kombinirano z belo in roza...  Poslikave mi pa osebno ne sedejo, čeprav znajo biti tudi zelo lepe, imam raje velike slike. Naši sem narisala na platno z akrilnimi barvami hello kitty in sicer v dimenziji 1,8 x 1,2 m.
Barve je starejša izbirala sama.No tole je sobica starejše:
user posted image

Tole pa mlajše:
user posted image
user posted image

iiiiiiiiiiiii, kakšne lepe sobice . Res superuser posted image

clock-img

24.05.2008, 09:10

clock-img

ursalara

pencil-img

2232

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Ursalara blagor tebi.Bomo kar roza pobarvali pa kako Hello Kitty dal gor pa bo!Hvala za pomoč!user posted image

ja bo najcenejša varijanta da nekaj nalimaš gor,drugače pa je letos zelo moderna marelična barva za otroške sobe,za druge prostore pa se ljudje odločajo za živo rdečo ter barvo pistacije(zelena)sliši se malo grozno samo na steni pa zgleda fantastično!user posted image user posted image user posted image Če potrebuješ kakšno pomoč mi lahko pišeš tudi na zs!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

clock-img

24.05.2008, 18:02

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

user posted image user posted image Miša99

clock-img

24.05.2008, 18:08

clock-img

Kaliope

pencil-img

488

meni je pa že nekaj časa všeč oranžna ... ali pa marelična

clock-img

24.05.2008, 19:37

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

mi smo jo ravnokar prebarvali na nežno rumeno, ko bo še pohištvo bomo pa kakšno oranžno črto dodali kjer se nam bo zdelo prepusto...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem