writing-img

Bebe Confort-High trek

clock-img

31.07.2012, 21:35

clock-img

Vitalka

pencil-img

24

Mogoče katera ve kje kupiti omenjeni vozek po najbolj ugodni ceni? Seveda v kompletu;)

clock-img

01.08.2012, 08:47

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

V italiji v Udinah, trgovina pa sem zdaj pozabila kako se reče...na po avtocesti, mimo stadiona na prvi naslednji izvoz, potem levo in ga čez 500m zagledaš trgovino na levi strani...komplet je bil pred 2 letoma 650, zdaj pa mislim da je okrog 700 po redni ceni, v kakšni akciji pa še manj.

clock-img

01.08.2012, 10:58

clock-img

Vitalka

pencil-img

24

Cimi in Arwenko hvala za odgovor-pomoč! Nič kaj drugačne cene, povsod isto-še vedno drago-predrago:(

clock-img

01.08.2012, 12:09

clock-img

brina_3

pencil-img

743

Na bolhi je kar nekaj oglasov po nižji ceni in po slikah sodeč ohranjeni ;)

clock-img

03.08.2012, 21:26

clock-img

Mistica

pencil-img

666

Vitalka - kot so ti punce že napisale, so ti vozički cenovno bolj dostopni v Italiji. Cena vozička letnik 2012 so v Baby Pulman Retails v Udinah novembra 2011 imeli take: 325€ voziček s športnim delom in 210€ Windoo košara. Ne poznam kakšna je bila cena lupinice.
Imaš pa še trgovino IL KUBO v Trstu, kjer so bile cene letnika 2012 take: 339€ voziček s športnim delom in 259€ Windoo košara. Oboje je precej bolj ugodno kot pri nas v BC.
Jaz sem povpraševala novembra, mogoče se je od takrat že kaj spremenilo.
No, mi smo se na koncu odločili za rabljen voziček in ga kupili preko bolhe. Ni nam žal, voziček je lepo ohranjen, vse deluje brezhibno, cena kompleta in kup dodatkov (dežna prevleka, previjalna torba, ...) pa zelo ugodna.

Pozdrav

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem