writing-img

Bebival krema, Mustela izdelki

clock-img

02.11.2006, 21:29

clock-img

LanaM

pencil-img

170

Zanima me, če katera ve, kolikšna je cena Bebival kreme (delajo jo mariborske lekarne).

Ali katera ve, v katerih lekarna se da dobiti Mustela izdelke (kreme, puder, šamponi, čistilni robčki,...)za dojenčke oz.  če se jih da dobiti v katri od otroških trgovin

clock-img

02.11.2006, 21:34

clock-img

darja72

pencil-img

614

Mustela izdelke prodajajo v lekarni v Naklem (Gorenjska), niso pa ravno poceni. lp

clock-img

02.11.2006, 21:36

clock-img

KatjaZ

pencil-img

3

Za Bebival ne vem, največ izbire iz kolekcije Mustela pa sem videla v Lekarni Brod (pri tacenskem mostu), drugače pa imajo par stvari tudi v Lekarni Dravlje...

LP

clock-img

02.11.2006, 22:02

clock-img

doroteja23

pencil-img

887

Bebiva krema ta velika stane tam okrog 2500. V eni par tolarjev več v drugi manj.

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

clock-img

02.11.2006, 23:11

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Doroteja, ti misliš verjetno veliko. Ta mala krema stane cca 1.000 SIT (mislim, da par tolarjev manj). Sama vedno kupim manjšo - 50 ml.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

03.11.2006, 10:57

clock-img

MG

pencil-img

1

Čao LanaM! Mustela izdelke imajo tudi v Lekarni Sanofarm na Celovški (bližina Slovenijaavto).

clock-img

03.11.2006, 14:01

clock-img

trdozimc

pencil-img

918

Mustela je tudi v Murglah, LJ

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem