writing-img

Belly Belt (elastičen podaljšek za navadne hlače)

clock-img

06.09.2012, 15:02

clock-img

Tangerina

pencil-img

259

Zanima me, ali morda katera prodaja rabljen Belly Belt, podaljške za klasične kavbojke da jih prilagodimo našim trebuščkom? user posted image
Shujšala sem 7kg in so mi ponovno prav stare kavbojke, če ga ima katera viška se priporočam! user posted image

clock-img

07.09.2012, 09:32

clock-img

Stojčika

pencil-img

5

Moram pogledati doma,se mi zdi,da še imam tri belly belt-e... (zdaj sem v službi). So popolnoma nerabljeni..Ti jih podarim,ker drugače bodo pristali v košu (upam,da že niso)..

clock-img

07.09.2012, 09:52

clock-img

87mala

pencil-img

14

Če hočeš jih lahko kupiš v KIKU, imajo različne barve in velikosti, mislim da za okoli 4 € :-)
Od zelene, modre, roza, beli, črni...

clock-img

07.09.2012, 12:44

clock-img

Tangerina

pencil-img

259

IZVIRNO SPOROČILO: Stojčika

Moram pogledati doma,se mi zdi,da še imam tri belly belt-e... (zdaj sem v službi). So popolnoma nerabljeni..Ti jih podarim,ker drugače bodo pristali v košu (upam,da že niso)..

Stojčika, se vsekakor priporočam! user posted image

clock-img

07.09.2012, 12:44

clock-img

Tangerina

pencil-img

259

IZVIRNO SPOROČILO: 87mala

Če hočeš jih lahko kupiš v KIKU, imajo različne barve in velikosti, mislim da za okoli 4 € :-)
Od zelene, modre, roza, beli, črni...

V Kiku pa res še nisme bila, bom šla še tja pogledat, hvala za info! user posted image

clock-img

10.09.2012, 08:50

clock-img

Stojčika

pencil-img

5

Tangerina,belly belte še imam,tako da mi posreduj podatke,da ti jih lahko pošljem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem