writing-img

Belly Belt Combo

clock-img

12.03.2012, 14:10

clock-img

Kratka

pencil-img

372

Ga katera uporablja/je uporabljala? Meni se zdi dobra ideja namesto nakupa nosečniških hlač. Kako dolgo ste ga lahko nosile?
Za tiste, ki ne veste kaj je to...evo povezava:
http://www.minisvet.si/belly-belt-combo-p-1040.php

clock-img

12.03.2012, 19:50

clock-img

Anonimen

Hm...teoretično že zgleda uporabno, praktično pa ne vem če pol dejansko je... pa če nimaš majce čez zgleda čudno.
Čeprov po drugi strani spet ni tako drago, da ne bi bilo za probat - bi bilo res zanimivo, če bi svoje izkušnje povedala katera, ki ga že ima...

clock-img

13.03.2012, 07:19

clock-img

amyZ

pencil-img

461

Zanimivo. Hm... ampak potem moraš res imeti dolge majice čez, pa vprašanje je koliko se vidi, ko se usedeš. Meni so ravno nosečniške hlače kul, ker imaš lahko navadno dolgo majico (ker pač tudi vse daljše sčasoma postanejo vse krajše in krajše user posted image ).

Me pa res zanima, če katera ima to.

clock-img

13.03.2012, 09:00

clock-img

Kratka

pencil-img

372

Ja, brez dolge majice seveda ne bi šlo. Meni se gre zato, da mi ni treba kupovat hlač, ker bo ttrebušček največji čez poletje, takrat pa nosimo kiklce, oblekce...do toplih dni, bi pa ta pas uporabljala, ker itak piše, da je namenjen za prvo in drugo tromesečje. Upam, da se javi katera in pove iz prve roke koliko so res uporabni...

clock-img

13.03.2012, 09:46

clock-img

klarcy

pencil-img

41

jaz sem dobila te pasove, vendar sem že imela nekaj nosečniških hlač, zato jih nisem uporabljala in imam povsem nove, tako da jih lahko prodam. so pa uporabni, le majica mora biti tolk dolga, da prekrije ta del.

clock-img

13.03.2012, 10:56

clock-img

Kratka

pencil-img

372

Koliko dinarčkov bi pa imela? Jih kupim user posted image

< Sporočilo je popravil Kratka -- 13.3.2012 10:59:03 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem