writing-img

Bi svojega rade videle z drugo?

clock-img

05.07.2010, 15:29

clock-img

Anonimen

Mene je to dobesedno obsedlo... samo problem je ker, sam slišati noče za to. Kaj pa ve? Zdi se mi, da je moja ljubosumnost prešla v obscesijo...

clock-img

05.07.2010, 19:13

clock-img

Anonimen

Bi svojega rade videle z drugo?
Nikakor.

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Mene je to dobesedno obsedlo... samo problem je ker sam slišati noče za to.

Če bi moj bil isto ... da še slišati noče za to, bi jaz rekla ... hvala bogu! V najinem primeru se mi zdi, da bi moj bil za kaj takega, jaz pa nikakor.
Svojega partnerja pač nebi mogla gledat z drugo. To morš bit tak tip, da lahko izključiš tisto, da svojega deliš z drugo in vklopit le užitek. To pa pri meni ne gre.

clock-img

05.07.2010, 23:31

clock-img

TaMaSa

pencil-img

1069

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mene je to dobesedno obsedlo... samo problem je ker, sam slišati noče za to. Kaj pa ve? Zdi se mi, da je moja ljubosumnost prešla v obscesijo...

Se pravi, si hudo ljubosumna, vseeno bi rada videla partnerja z drugo.
Ne ga srat. Ce se ti to uresnici, te bo "pobralo" od hudega.

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

clock-img

06.07.2010, 06:26

clock-img

miapia

pencil-img

1748

Kratko in jedrnato - Ne.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

clock-img

06.07.2010, 08:44

clock-img

Nenya

pencil-img

887

NE!

clock-img

06.07.2010, 09:24

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

seveda ne. 

clock-img

06.07.2010, 11:07

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Ne, takih želja pa niti nimam. Bi hotla bit zraven, če žeuser posted image .

clock-img

06.07.2010, 11:18

clock-img

Anonimen

ne, nimam takšnih želja.

clock-img

06.07.2010, 11:31

clock-img

MLADAMAMICA

pencil-img

1040

IZVIRNO SPOROČILO: ronja
Bi hotla bit zraven, če žeuser posted image .

ja user posted image  to me full rajca, da bi ga gledala z drugo, ampak ko bi res do tega prišlo, ne bi mogla bit več z njim. sem preveč ljubosumna user posted image
tko da ja, to so fantazije, ki popestrijo nočne igrice, v mislih je dovoljeno vse

clock-img

06.07.2010, 15:32

clock-img

Anonimen

Jaz pa JA, ker nisem ljubosumna, in bi pristala takoj na izmenjavo partnerjev, recimo tko na isti postelji, da se  z možem tudi gledava in ljubčkava, čeprav sva z drugimi...

clock-img

07.07.2010, 10:15

clock-img

Greenie

pencil-img

234

Da bi šla v troje s še eno žensko ja, da bi samo gledala pa ne. Moj je pa recimo rekel, da bi me rad videl v akciji z drugim (verjetno zato, ker ga vedno rajcam z raznimi zgodbicami ...), se pa tudi on sprašuje, če je čuden.

clock-img

07.07.2010, 11:05

clock-img

Anonimen

Jaz pa JA, ker nisem ljubosumna, in bi pristala takoj na izmenjavo partnerjev, recimo tko na isti postelji, da se z možem tudi gledava in ljubčkava, čeprav sva z drugimi...

Jaz sem tudi za izmenjavo, tako na isti pojstelji pa, da gledam mojo kako sexa z drugim .... Imava oba iste fantazije samo je ona preveč ljubosumna tako, da bo ostalo samo pri tem..user posted image

clock-img

08.07.2010, 19:54

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Niti pod točko razno.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

22.07.2010, 10:40

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Neeeeeeeeeee!!!!!!!

clock-img

09.08.2010, 13:45

clock-img

devo

pencil-img

258

a

clock-img

09.08.2010, 14:46

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Nimam nič kaj hudo veliko proti temu in kolikor se poznam, mislim, da ne bi imela nobenih težav z ljubosumjem ali čim podobnim. Seveda pa ne morem tega trditi 100%-no, dokler ne preizkusim.
Preizkusila pa očitno ne bom, ker moj g. Mož ni za stvar. Edino, kar me pri tem muči, je to, da ne vem, al' res ni za to al' si samo ne upa. user posted image

clock-img

09.08.2010, 15:23

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Nimam nič kaj hudo veliko proti temu in kolikor se poznam, mislim, da ne bi imela nobenih težav z ljubosumjem ali čim podobnim. Seveda pa ne morem tega trditi 100%-no, dokler ne preizkusim.
Preizkusila pa očitno ne bom, ker moj g. Mož ni za stvar. Edino, kar me pri tem muči, je to, da ne vem, al' res ni za to al' si samo ne upa. user posted image

To je problem, ker enako nevem za mojo...

clock-img

09.08.2010, 15:25

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

V mojem primeru je najbrž bolj problem, ker bi se težko uskladili glede spola tretje osebe. user posted image

clock-img

09.08.2010, 15:32

clock-img

prijateljica1977

pencil-img

57

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

ZDEJ PA NE VEM ŽIVIŠ TI MOJE ŽIVLJENJE ALI JAZ TVOJEGA HEHE KER TO SE TUDI MENI DOGAJA HEHE
SICER NE VEM KAKO BI JAZ GLEDALA ŠE ENO ŽENSKO ZRAVEN.....(MOŠKEGA PA SPLOH NE -BI SE MOGLA MATRAT ) HEHE

clock-img

09.08.2010, 15:33

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

No, ja... če že grem v to, potem bi rada imela kaj od tega, ne pa, da imam še pol manj. user posted image

clock-img

09.08.2010, 16:06

clock-img

mamamajča

pencil-img

4469

IZVIRNO SPOROČILO: Greenie

Da bi šla v troje s še eno žensko ja, da bi samo gledala pa ne.

Podpis.... no ja... to zdaj govorimuser posted image

Ne ne, tak, da bi ga pa samo gledala z drugo, pa neuser posted image

clock-img

09.08.2010, 16:13

clock-img

prijateljica1977

pencil-img

57

ja sedaj znamo bit glasne sam vprašanje je če bi vse bile glasne v reali user posted image
Kerensa verjamem ja da bi kaj imela od tega,sam verjetn bi tud bolj delat moglauser posted image user posted image

clock-img

09.08.2010, 16:18

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: prijateljica1977
Kerensa verjamem ja da bi kaj imela od tega,sam verjetn bi tud bolj delat moglauser posted image user posted image

Sklepam, da bi se mi splačalo, tako, da... user posted image

No, saj... moj g. Mož pa verjetno misli, da bi, pri dveh ženskah, delal pol manj in užival 2x več. user posted image

clock-img

09.08.2010, 16:25

clock-img

prijateljica1977

pencil-img

57

no sedaj boste rekle--tale pa ni pri pravi-- ampak bila sem v družbi moških in debata o dveh(blond oprsje juhuhuuser posted image ) skratka povedat hočem da so vsi bili za to da bi v troje z dvema bejbama . in jaz pridem domov in vprašam mojega če bi on tudi : njegova izjava --NE! RAJE ENO PA TISTO DOBRO KOT DVE SLABOuser posted image user posted image
in kaj naj verjamem?da res moj ne bi? skoraj ne bi verjelauser posted image user posted image

clock-img

09.08.2010, 16:28

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: prijateljica1977
in kaj naj verjamem?da res moj ne bi? skoraj ne bi verjelauser posted image user posted image

Očitno je to res tako razširjena želja pri moških, da ženske enostavno ne verjamemo več, da kakšen moški pa ne bi.

No, četudi je to res... kdor ne bi, se mi zdi pač rahlo trapast. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem