writing-img

Big Bang

clock-img

24.11.2008, 11:59

clock-img

Bambincy

pencil-img

166

Zares bi bila zelo hvaležna če ima kdo kakšno nalepko ali več nalepkic BIG BANG pa jih do časa veljavnosti ne bo izkoristil (veljavne so le še v decembru).

Zahvaljujem se že vnaprej !

Pišete mi lahko na ZS!

clock-img

24.11.2008, 13:08

clock-img

Bavci

pencil-img

8

Bambincy lepo,da sta kupila poceni hladilnik,zdaj pa počakaj,da še druge pridemo na vrsto in ni treba toliko postov in tem odpirat.user posted image

se pod to tudi jaz podpišem, saj ni problema vprašat enkrat, pa dvakrat...to se pa meni zdi že"tu mač".user posted image

clock-img

24.11.2008, 13:33

clock-img

lotoska

pencil-img

768

IZVIRNO SPOROČILO: Bavci

se pod to tudi jaz podpišem, saj ni problema vprašat enkrat, pa dvakrat...to se pa meni zdi že"tu mač".user posted image

Se podpišem.

clock-img

24.11.2008, 15:10

clock-img

Anonimen

res že mal pretiravaš, folk bo dubu odpor. sicer je res bolš enmu pomagat, kot pa v smeti vržt, sploh zato, ker je tale akcija res dobra, sam pač kar je preveč je preveč, ne moreš vsak dan ene par tem odpretuser posted image

clock-img

24.11.2008, 17:09

clock-img

Bambincy

pencil-img

166

Se opravičujem vsem skupaj da sem vas tako hudi prizadela.

LP!

clock-img

24.11.2008, 17:50

clock-img

Anonimen

ma nikogar nisi prizadela, mene sploh ne, mi je blo čist ql, če sm ti kkrkol pomagala z nalepko, sam pač mal si zapretiravala... no pa brez zamere.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni