cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bila na NS

clock-img

19.04.2005, 09:45

clock-img

chips

pencil-img

758

Živjo!
Včeraj sem bila na NS! Full lepa izkušnja.Moj se je kr smehljal in vzihoval ,res ful lepo ,sma poslušala srčeka in videla prstke.
Ampak obrnati se pa ni hotel-a!
Me je g. tako >ukala< po trebuhu ampak se ni hotel-a premaknit, samo z rokicim je malo pomahal-a1
Velik-a je 48,6cm.
Ampak datum poroda je pa prestavila na 30. oktober,tako da sem noseča 12 tednov in 2 dni!!!
Jst sem se pa že full veselila da bo Novembra ker imam jaz tudi Novembra rojsni dan!!!
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

19.04.2005, 09:47

clock-img

nogometas

pencil-img

252

Chips, mislim, da si se pri velikosti malce uštela - verjetno velja 4,86cm? A? Veliko sreče. Škoda, da nisi videla ali bo :modri:ali:roza:...
LP

clock-img

19.04.2005, 09:49

clock-img

chips

pencil-img

758

Ja 48,6mm. Bi bilo mal čudno tole,a ne!!!!

clock-img

19.04.2005, 10:39

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Super, chips, kak je pa rezultat NS?
Naša pikica je tudi sramežljiva in samo enkrat dozdaj je dala naslutit, da bo pupika, sicer pa noče pokazat, kaj ima med nogicami...

clock-img

19.04.2005, 10:45

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

Ojla,

jaz sem bila pa danes na NS. Videla sva nogice, pa prstke, pa ušesa, pa srček. Pa non-stop je migal/a. Torej vse BP, tudi od prejšnjega pregleda krvni izvidi in urin BP, tako da mi je rekel, da je vse skupaj super. :bravo::bravo:
Rok mi je pestavil na 31.10. - pravzaprav je rekel, da bo proti koncu oktobra.
In midva oba nasmejana iz Postojne proti Ljubljani. Vesela in prvič se zavedajoča, da bova res postala mami in oči... :sloncek::sloncek::sloncek:

pa, pa A:nosecka:

clock-img

19.04.2005, 10:56

clock-img

wawa

pencil-img

1260

Ohoj punce, čestitke obema srečnicama, ki sta tako lepo prestali NS..............joj zdaj bom pa še težje čakala........še 14 dni.......

Ej dajte mi povedat, a ste dobile kako slikico za domov?????

clock-img

19.04.2005, 11:07

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

Čao Wawa - jaz sem dobila 2 slikici naše/ga :duda:!

A:nosecka:

clock-img

19.04.2005, 11:21

clock-img

MojcaG

pencil-img

710

tudi jaz sem bila včeraj na nuhalni, bilo je fenomenalno, razultati super, skratka razvija se, tako kot se mora. bebica je velika skoraj 7 cm, malo je migala, potem nas je imela pa poln kufer in nam pokazala rito in stopala. :)) videla sma srček, želodček, mehur, možgane, rokice, nogice,.. rok po uz se je prestavil samo za dva dni prej. zato ga pa ne bo spreminjala, ostane 26.10. nepozabno doživetje, jaz bi bila vsad dan na uz in gledala in gledala mojega angelčka.. dobila sem pa šest slikic!

clock-img

19.04.2005, 12:09

clock-img

chips

pencil-img

758

Ja pri nama jih je tudi sprintala šest ampak potem sva pa dobila samo 2.Druge pa je obdržala tam.
Komaj čakam da ga-jo bom držala v rokah!!!!!
:kuza::kuza::kuza::kuza::kuza:

clock-img

19.04.2005, 14:07

clock-img

wawa

pencil-img

1260

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOo super:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: zdaj bom pa še tikrat težje čakala NS......saj bo hitro minilo,....še en teden delam....potem dopust....potem je pa že:bravo::bravo::bravo::bravo:

Ej kupila sem album, tak kamor se lepijo slikce in se lahko kaj zraven napiše........bo samo za našo pikico namenjen.......torej prva slikica bo iz nuhalne;););)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem