writing-img

Blazina za dojenje..uporaba?

clock-img

17.09.2004, 15:32

clock-img

*

pencil-img

374

Mamice pozdrav!:rozica:

In že sem pri novem problemčku…od začetka že imava z princem problemček najti pravo mesto za dojenje, sploh ponoči in zvečer in seveda proti jutru…prijazna tetica nama je zašila blazino za dojenje v obliki črke U..in sedaj…:zmeden::zmeden::zmeden:
Izgleda zelo preprosto in tudi vem, da se bom za glavo prijela,:ups: ko boste napisale kako se ta reč uporablja. Ampak sedaj tega ne vem no…otroška trgovina je malo daleč, da bi sedaj šla gledati navodila…pa še princ je prehlajen tako da…ni šans, da greva ven.:(
Kako se ta reč uporablja? Kako namestiti?:zmeden::zmeden:

Hvala za odgovore!:sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

17.09.2004, 18:06

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Kajmejka poglej na naslednjo stran:

http://www.rika123.com/dojencki.html

:)

clock-img

17.09.2004, 19:57

clock-img

*

pencil-img

374

super...hvala..sam leže pa nekako ne gre z njo kaj?

clock-img

17.09.2004, 20:00

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

ja pomoje je mal previsoka za leze dojit..A je nejc kej boljsi?

clock-img

17.09.2004, 21:01

clock-img

*

pencil-img

374

tak tak...v pon. pač ne bo cepljen najbrž..bomo videli..vročine ni imel in je nima..sam smrkal je tako zelo..siromak.

clock-img

17.09.2004, 22:46

clock-img

erika

pencil-img

227

Nama s Polono gre pa dojenje že od začetka najbolje, ko leživa v postelji. Sprva sva to prakticirali le ponoči, kasneje pa tudi čez dan.

Lp Tamara4

clock-img

17.09.2004, 23:00

clock-img

Nina Nana

pencil-img

112

Zanimivo nama s Tino pa dojenje leže ne odgovarja. Vedno se dojiva sede (na postelji ali fotelju).
Imam tudi doma narejeno blazino za dojenje. Na začetku sem jo nekajkrat uporabila, sedaj pa sploh ne več.

LP

clock-img

18.09.2004, 20:56

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Ej ta blazina je zakon. Kaj jaz vse pocnem z to zadevo.. Uporabljam jo za malega, da ga ogradim, da mi ne pade kje dol, uporabljam jo za dojenje, gledanje TV... Ni kje je ni... :))

clock-img

18.09.2004, 21:01

clock-img

*

pencil-img

374

se strinjam Seven...sva jo oba sprobala..superrrrr
9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa..
Sem se že 10000x zahvalila prijazni teti, da se je potrudila...:bravo::bravo::bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem