writing-img

Bogi nohtek..

clock-img

27.11.2007, 10:43

clock-img

Anonimen

Pred kratkim je mali pil in po pomoti spustil kozarec, kateri mu je padel na nogico(natančneje na palec).Nohtek je v trenutku postal moder..Zdaj je nekaj časa bilo pač tako, zadnjič ko pa se je kopal...mu je modrica na nohtku zginila, ima pa počen nohtek in svežo kri pod njim.Ali mu bo šel dol?
Sicer ga ne boli, mu ga vedno povijam, da mu nebi slučajno kakšen zoken ali copatek nega nohka zahaklal.ampak vseeno ali bo mu šlo samo dol ali bi mu s čim namazala?user posted image

clock-img

27.11.2007, 23:08

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

Nohti se zelo hitro lahko infecirajo, zato je kar prav, da mu povijaš, dokler ne bo vsaj toliko zrasel, da ne bo več v živo počen.
Če pa se ti zdi, da se kaj gnoji, pojdita takoj k zdravniku...moj brat je imel zatrgan noht na palcu - na nogi in se je vnelo...čez nekaj dni so mu otekle vse bezgavke na dimljah,vročino je dobil...pa ni hotel povedat,da ga prst boli.Zdravnik se je tri dni trudil, da je ugotovil, da je pod nohtom gnoj.Ko je ščistil,mu dal antibiotike, so se tudi bezgavke umirile.

kaR te ne ubije,te okrepi!

clock-img

28.11.2007, 09:26

clock-img

deily

pencil-img

334

Verjetno, vendar bo zrasel drugi. Pri meni je bilo tako.

Deily @ Nateja @ Natisa

27.4.2005- DAN, KO ME JE RAZVESELILA HČERKICA NATEJA
21.3.2010- DAN, KO JE NATEJA DOBILA SESTRICO NATISO

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem