writing-img

Bojana26 se oglaša!

clock-img

09.11.2004, 21:18

clock-img

Anonimen

Rojstvo je začetek poti,
je začetek življenja,
niz neprestanih skrbi in želja,
polno upanja, hrepenenja in neraziskanih steza.

Najprej bi se zahvalila za vse lepe želje, vse čestitke in spodbudne besede.

Posebej bi se zahvalila Anitki, vsem mojim prijateljicam, ki so mi res stale ob strani do zadnje minute in naprej.

Najina Živa je trenutno v inkubatorju in potrebuje pomoč pri dihanju. Drugače je stanje zadovoljivo in vsi stiskamo pesti, da se izkaže za pravo borko in dokaže, da želi čimprej priti v objem mamice in očka.

Danes sem žal zapusila porodnišnico Maribor in se nahajam doma- BREZ MOJE MALE MIŠKE. Verjetno vam ni treba posebej razlagati kako mi je pri srcu. Edino kar me tolaži je to, da ji je tam dobro in da skrbijo zanjo.

Posebno zahvalo si pa seveda zasluži moj dragi, ki mi je stal ob strani dve noči in mi je v veliko oporo, ko se zavem, da je ni ob meni!

Hvala tudi osebju porodnišnice in sestram na pediatriji za nego nedonošenčkov, kakor tudi zdravnikom.

Res sem uradna in že zdaj jočem, da komaj vidim ekran!

Pogrešam našo malo Živo in komaj čakam, da jutri grem k njej. Objeti je ne morem sem pa srečna, če jo lahko ure in ure gledam. Naj ji angelčki stojijo ob strani!

:angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:

Še enkrat hvala,

Bojana 26

clock-img

09.11.2004, 21:33

clock-img

PeterPan

pencil-img

63

bojan, ne skrbi, toliko jih drži pesti za tvojo punčico. vem, da se vsi v SBM borijo zanjo in za njeno dobro počutje. če te kaj tolaži je moja mama zaposlena na tem oddelku in že sem jo angažirala, da bo DOBRO in SKRBNO bdela nad tvojo štručko, ki ji dobro kaže. prava borka je in mislim, da ne bo v življenju imela problremov, saj se je že na začetku naučila kako se boriti zase.
držimo pesti zanjo, pošiljam:angel: zanjo, ki jo varuje noč in dan.
čao:sloncek:

clock-img

09.11.2004, 21:37

clock-img

tia

pencil-img

969

Bojana
držim pesti :miska::miska::miska::miska:,da boš čimprej lahko svojo Živo stisnila k sebi.Pa naj jo :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: čuvajo.

pa pa

Tia

clock-img

09.11.2004, 21:54

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Hojla raga moja BOJANA 26!

Lepo, da je s tvojo malo miško vse v redu in verjamem, da bo tako tudi ostalo, saj je verjetno prava borka kot njena mamica in očka. Mi je pa hudo, ker ne moreš biti zraven nje.. A verjamem, da bodo v MB dobro poskrbeli zanjo, da bo lahko kmalu prišla v njen domek, ki je že zdaj obdan z vajino ljubeznijo.

Bojana ti se kar zjoči in vedi, da sem s tabo, ob tebi in sem ti na razpolago. Pokliči, če kaj rabiš ali pa tudi kar tako. In naj mali borki ŽIVI stoji cela četa :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: ob strani!

Anitka:metulj:

clock-img

09.11.2004, 21:55

clock-img

kimi

pencil-img

3836

bojana jaz te totalno razumem sem šla tud čez to samo da se je moj rodil v 32 tednu kar je tudi hudo baje bi blo bolje da bi se rodil v 7 mesecu in sva imela težave pri dihanju vsakič ko sem ga vidla sem:(( tako mi je blo hudo samo moram priznati da je borec in pol in upam da bo Živa ista pa sporočaj kako ji gre ko boš lahko

clock-img

09.11.2004, 22:34

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Želim tebi, tvojemu možu in mali Živi čimveč lepih trenutkov v življenju. Saj bo, boš videla. Ne obupat. Tudi jaz sem bila pred 3 meseci na tvojem mestu, ampak moj Vid je sedaj med :angel:
Upam, da mu je lepo. Zmeraj sem z njim, vsak trenutek.
Toda tvoja Živa je močna deklica, že ime samo pove. Drži se mi.
lp D.

clock-img

09.11.2004, 22:38

clock-img

ladeja76

pencil-img

7

Bom mislila, mislila na tvojo :duda:, da ji bodo :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:ob strani!!!!!

clock-img

10.11.2004, 06:12

clock-img

neni

pencil-img

577

Včeraj zvečer sem molila za tvojo Živo!
:angel::angel::angel:
Mamici pa :rozica::rozica::rozica:
lp ganjena Neni

clock-img

10.11.2004, 07:47

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Bojana drži se, boš videla vse se bo dobro izteklo, kajti tvoja Živa je res borka in močna.

:angel::angel::angel::angel::angel:

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:zate

clock-img

10.11.2004, 08:13

clock-img

Neža81

pencil-img

717

NA NEBU JE NOVA ZVEZDICA. PAZILA BO NA ŽIVO!

:angel::angel::angel::angel::angel::angel:

NEŽA

clock-img

10.11.2004, 08:37

clock-img

Alina

pencil-img

297

Vsi smo v mislih zraven tebe in držimo pesti za tvojo Živo. Boš videla, da jo nekje čuva angel varuh, tako, da jo boš lahko kmalu objela in poljubčkala.

Tebi:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:, Živi pa :angel::angel::angel::angel::angel::angel:

clock-img

10.11.2004, 08:48

clock-img

enci

pencil-img

464

:angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: NAJ BODO NAD VAMI IN VAS CUVAJO V TEH TRENUTKIH!!!
Upam, da bo cimprej z Zivo vse v redu in boste vsi skupaj doma!

Lp
enci:metulj:

clock-img

10.11.2004, 08:51

clock-img

koala

pencil-img

5539

Hojla Bojana26!
Vem, da bo z Živo vse OK, so mi angelčki prišepnili!
Naj vas :angel: :angel: :angel: :angel: čuvajo!

Koala

clock-img

10.11.2004, 11:29

clock-img

simonas

pencil-img

887

Jaz sem malo v gužvi, pa vseeno ti pošiljam :angel::angel::angel:, da čuvajo tvojo :duda:.

Simona

clock-img

10.11.2004, 11:41

clock-img

L&F&B

pencil-img

342

:bravo::bravo::bravo:Za Živo in mamico!:angel:

clock-img

10.11.2004, 13:51

clock-img

bambi

pencil-img

1021

Bojana26, moj :angel: visoko nad nami bo pazil na tvojo Živo in obljibim ti, da bo kmalu s teboj doma in da jo boš kmalu lahko objela.

Z mislimi ob tebi

Bambi :rozica:

clock-img

10.11.2004, 14:16

clock-img

saba

pencil-img

1221

tudi moja dva :angel::angel: čuvata tvojo Živo in vem da bo vse o.k. in da jo boš imela v kratkem doma pri sebi.

en ljupček :love: za obe

lp
saba

clock-img

10.11.2004, 17:13

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Bojana!!!!!!!

Presrečna si,da si rodila hčerkico Živo,že samo ime pove,da se bo borila da te čez dobro leto poklicala prvič mama.Sočustvujem s tabo in verjemi nekje obstaja bog in angeli,ki srkrbo čuvajo tvojo majhno :duda:.Verjemi vse se bo uredilo in prav kmalu boš nam na naš forum sporočilo še eno veselo novico,da si svojo majhno dišečo stručko prinesla domov in je pri očku in mamici.

Želim tebi in očku ter vajini majhni Živi vse lepo v nadaljnem življenju!!!!

clock-img

10.11.2004, 19:50

clock-img

Anonimen

Pozdravljeni!

Hvala vam za dobre želje in naj se uresničijo! Danes sem imela naporen dan saj je potrebno urediti tisoč in eno stvar. Seveda sva šla obiskat našo štručko in teh 60 km se je ob tem groznem vremenu grozno vleklo. Sva pa bila presrečna ko sva jo videla, kako mirno počiva in da se ji je danes stanje malo izboljšalo, čeprav se mora še naprej "sončiti"!

Še enkrat hvala vsem! V prihodnjosti bom rabila pomoč saj si moram izkušnje nabrati žal najprej prek foruma!

Noč

Bojana 9nebesa9nebesa

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem