writing-img

Boleča koža

clock-img

25.04.2009, 20:38

clock-img

misamuk

pencil-img

239

Hojle souser posted image ,

Mene pa zanima, a je katero slučajno ful bolela koža na področju želodca/žličke ? Sem v 33.tednu in ravno ta del kože me neizmerno boli na dotik in tudi kar tako, hkrati pa tudi srbi. Zdej se mi pa zdi, da se je premaknilo še na mišice pod to kožo (zgornje trebušne ?? kot bi preveč trebušnjakov naredila). Moj dragi pravi, da to zna biti zato, ker je tukaj pritisk teže navzdol zaradi velikosti trebuha največji. Pa ne vem, če naj mu čisto verjamem user posted image  Vglavnem, najmanj boli, ko ležim na hrbtu, čisto iztegnjena, če sem pa na boku ali če sedim (sključena), me začne ful bolet. Mažem se drugače z Mustelo, ta del pa še posebej z Bepanthenom. Mal pomaga, velik pa ne. Torej, aje kateri imela/ima podobno izkušnjo z ravno tem delom kože ?

clock-img

25.04.2009, 21:11

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Ja zadnjič smo tule nekaj govorile o tem, pa so punce ugotovile, da so menda to neke krčne žile, ki jih imajo ali imamo nekatere v trebuhu. Da je eni zdravnica tako povedala.

Ne razumem pa, kako naj bi bil pritisk trebiha največji v žlički, torej zgoraj?

clock-img

25.04.2009, 21:13

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem