writing-img

Boleča prsa spet:)

clock-img

19.01.2007, 15:01

clock-img

Anonimen

Glede na to, da imam cca. še 1 teden do user posted image , me danes zelo zelo bolijo prsa, kot še nikoli. Sicer pa sexava na polno, ker imava v planu user posted image . Vse skupaj me bega..kaj pravite?

clock-img

19.01.2007, 15:06

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

Jaz imam boleča prsa vska ciklus od ovulacije pa do user posted image . Samo sedaj, ko delava na user posted image  sem na to malo bolj pozorna in me zato še toliko bolj "bolijo" (psiha). Lahko, pa, da pri tebi to pomeni, da je lepša novica, kot je user posted image . Držim pesti.

clock-img

19.01.2007, 15:08

clock-img

mika

pencil-img

6485

Glede na to, da imam cca. še 1 teden do , me danes zelo zelo bolijo prsa,

ž

mene tudi bolijo pred vsako user posted image , ampak ne načrtujeva user posted image . znaki zauser posted image  so se pri meni pojavili nekje v 6 tednu.

držim pesti zauser posted image

clock-img

19.01.2007, 15:09

clock-img

stunfek

pencil-img

2014

Bolj te bo begalo bolj boš zbegana user posted image . To ne pomeni nič. Na žalost. Ali pa vse, Kakorkoli vzameš. Ne glede na to kakšni znaki so prisotni pač mora vsaka počakati na izostalo M in narediti test. Rdeča nit vseh znakov, za katere si vse tako zelo želimo, da bi kazali na nosečnost je PSIHA.
Jaz sem ta mesec, ko čakam, če smo bili uspešni ali ne dobesedno v devetih nebesih, ker nimam nobenih znakov, ki bi kazali na nosečnost user posted image . Sita sem namreč sporočil mojega telesa, ki itak samo zavajajo in mi na koncu postrežejo z razočaranjem v obliki user posted image . Možgane na off, pa pridno skakat user posted image user posted image , pa se bo vse samo uredilo. Srečno!

clock-img

20.01.2007, 10:58

clock-img

*marjetica*

pencil-img

173

Ne se obremenjevat. prepusti se toku življenja in misli pozitivno. Vsem nam bo enkrat uspelo zagledati user posted image . Upam, da vama uspe že kmalu!

Lp

clock-img

23.01.2007, 18:15

clock-img

Anonimen

Mene pa bolijo bradavice na prsih. Je to tudi znak nosešnosti? Ne jem kontracepcije in delamo na user posted image . Do M imam še 2 tedna. Hvala za odgovore.

clock-img

24.01.2007, 12:12

clock-img

pšoba

pencil-img

1

tudi mene večkrat bolijo bradavice... zelo so občutljive na dotik, občutek težko razložim.
Tudi jaz bi rada vedela, kaj to pomeni. Dojenčka sicer še nimava v planu, s tabletami sem prenehala. Boleče bradavice so bile večkrat tudi v času jemanja tabletk.
lep pozdrav vsem in hvala za morebiten odgovor
pšoba

clock-img

24.01.2007, 18:16

clock-img

Anonimen

Mene so tudi pred menstruacijo vedno bolele prsi (da se me dotaknit ni smel nihče). Potem so me v času M nehale, potem pa so me čez kake 2 tedna po izostanku M spet začele bolet, ampak 2x bolj. Pa povečale so se tudi ene 2x. Sploh ne dobim več modrčka.

Pravijo, da prsi največ povejo o nosečnosti.
Drži pesti za vas!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem