writing-img

Boleča sramna kost

clock-img

30.06.2008, 22:52

clock-img

razigrana

pencil-img

184

Ali mogoče katera ve, če je v nosečnosti boleča sramna kost nekaj normalnega ali bi se morala it pokazat k G? Moja je namreč na dopustu, pa ne bi rada ravno hodila k enemu tretjemu. Je pa bolečina najhujša zjutraj, ko vstanem iz postelje. Sem v 25 tednu nosečnosti.

clock-img

01.07.2008, 00:24

clock-img

soncek28

pencil-img

239

Pozdravljena,...

Naj ti povem,da sem imela iste težave,kar kmalu,nekje po 5 mes.nosečnosti,po moje ni nič narobe.
Jaz npr.če sem sedela pol ure in sem hotela pol vztati me je ful bolel,no sej po porodu je pa spet vse ok.user posted image
To je zato,ker user posted image pritiska,in seveda sramne kosti tudi trpijo.user posted image

srečno,in brez bolečin.

clock-img

01.07.2008, 06:54

clock-img

pepa6

pencil-img

323

To  je čisto normalen pojav, kosti se ti širijo in pripravljajo na porod, zato boli.

clock-img

01.07.2008, 10:28

clock-img

Drnula

pencil-img

1367

Ni posebej nenavadno, ni pa ok če je neznosno.

Priporočljivo je, da se pravilno giblješ, da se obračaš v postelji tako da imaš kolena skupaj in tudi ko vstajaš da se preveč ne razčeperiš user posted image Majne opreznosti vendar pomaga, boli manj. Mene je.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem