writing-img

Boleča sramna kost

clock-img

12.07.2008, 06:41

clock-img

razigrana

pencil-img

184

Je imela v nosečnosti oz ima katera omenjene težava? Pri meni je bolečina najhujša zjutraj, ko vstanem in pa ob večjih naporih. Koliko časa je bila prisotna pri vas (do poroda ali je izginila prej)? Je lahko nevarna ali je to pač ena od nosečniških tegob? Bi se morala it pokazat k G? Moja je namreč na dopustu, pa ne bi rada hodila h komu drugemu, če ni nujno.

Hvala.

clock-img

12.07.2008, 08:51

clock-img

JAPE

pencil-img

688

Tudi mene zelo boli. Sem v 18 tednu druge nosečnosti, v prvi me pa ni nič bolela. Baje, da bo to bolelo do konca nosečnosti in najverjetneje še po porodu.
Mene je bolelo še pol leta po prvem porodu.

clock-img

12.07.2008, 11:07

clock-img

zarjica

pencil-img

280

Mene je celo nosečnost zbadalo in pikalo - povsod. V nožnici, nad sramno kostjo, pod sramno kostjo, sramna kost me je tudi občasno bolela...okrog jajčnikov....eh....Spasmex sem jedla kot bombone, pa ni nič pomagalo. No, pa sem pred dvema tednoma dobila zdravega dojenčka. Očitno je pri meni bilo vse to še normalno. Upam, da je tudi pri tebi vse le del spreminjanja telesa.

clock-img

12.07.2008, 11:11

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Nosečniška tegoba. user posted image
Proti koncu še bolj boli, ko se tam spodaj vse širi.

clock-img

12.07.2008, 11:46

clock-img

wonderland

pencil-img

74

Jaz sem imela iste tezave.Najbolj me je bolelo, ce sem ponoci vstala in sla na WC. Sla sem do svojega zdravnika in mi je rekel, da je to pritiskanje ploda navzdol, nek hormon povzroca sirjenje medenice in misic okrog in naj bi bilo to normalno. Ko te zacne boleti je lahko bolecina do poroda ali pa celo po porodu. Tukaj ni nic kaj bi lahko naredila, edino kar je, poskusi cim manj skakat in hodit okoli.

clock-img

12.07.2008, 12:32

clock-img

razigrana

pencil-img

184

Punce hvala. Bolečino bom že prenesla, samo da ni ogrožena moja pikica. Drugače pa tudi jaz v prvi nosečnosti nisem imela teh težav.

clock-img

12.07.2008, 17:46

clock-img

ANA_P

pencil-img

895

Mene je začela boleti pred dvem tednoma, sem pa zdaj v 36 tednu, in to samo ponoči, ko se obračam iz enega boka na drugi in ko vstanem. Čezu dan te bolečine hvala bogu nimam!

clock-img

12.07.2008, 18:16

clock-img

srki

pencil-img

9222

Mah, mene pa vse boli, že več ne vem, kaj. Al so prebavne motnje, al mi dojenček natiska, skratka, prav matra me vse skupaj. V prvi nosečnsti nobene tegobe ni bilo. No, važno da malček veselo brca in se premika.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem