cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Boleče noge

clock-img

31.05.2005, 10:52

clock-img

Čiračara

pencil-img

738

Živjo!

Zanima me, če katera uporablja kakšno kremo za osvežitev stopal in meč. Zvečer namreč imam zelo utrujene in boleče noge. Malo si tudi pomagam s tem, da jih dvignem malo višje ko ležim, ampak ne pomaga preveč.Pa tud tu pa tam imam kakšen krč v mečih:zmeden:...Obstaja kakšna krema, ki bi osvežila in ohladila boleče noge in meča?

LP in hvala:rozica:

clock-img

31.05.2005, 10:56

clock-img

LONA13

pencil-img

776

Pozdravljena!

men moj :love: z mlekom za telo fino zmasira noge - prevsem od kolena dol.

Poskusi - men pomaga!

Lp, Polona :nosecka:34 t

clock-img

31.05.2005, 11:28

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Jaz jo uporabljam - proti oteklini sicer ne pomaga, je pa res, da ublaži bolečino, srbež zaradi otekline in utrujenost. Če mene vprašaš, najbolj fino pohladi "Tired leg gel" od Montagne Jeunesse, ki ga prodajajo v Drogerijah Tuš. Je kar drag, saj stane vrečica (v obliki podplata ;) ) s 25 ml vsebine kar 420 sit. Sama si izdatno namažem noge in ena vrečka zadošča za 4x. Sem pa preizkusila že skoraj vse "nožne" zadeve na tržišču :ups:

:rozica::rozica::rozica:

clock-img

31.05.2005, 12:11

clock-img

Aleksandrin

pencil-img

869

Poceni, hitro in učinkovito:
noge si izmenično tuširaj najprej s hladno pol pa s toplo vodo, končaj vedno z mrzlo ( 5 min ).

Jaz imam stoječe delo, tako da mi teh težav ne manjka. :(

Majčkeno pomaga pa tudi, da jih dvigneš višje od sedišča. :)

Srečno in naj te ne bi več bolele
LP :sloncek:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem