writing-img

Boleče prsi

clock-img

20.10.2006, 08:07

clock-img

tasi81

pencil-img

107

Živjo punce! Potrebujem vašo pomoč. Tiste ki ste zanosile mi prosim povejte glede bolečih prsi. A so vas bolele cele prsi, a samo bradavičke. Že nekaj dni namreč opažam da so moje bradavičke zelo občutljive na dotik. A je to kakšen znak, a je to samo znak prihajajoče menstruacije. Se opravičujem zaradi moje nevednosti. Prosim čimprejšnjo pomoč.

"ko me iščeš me išči v svojem srcu, če imam tam prebivališče bom vedno pri tebi"

clock-img

20.10.2006, 08:14

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Mene so bolele cele.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

20.10.2006, 08:44

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Velja za PMS in zanositev, tako da moraš počakat na dan M, če jo dobiš, upam da ne.mojih se zdaj tudi nihče ne sme dotaknit, ker se mi zdi da m bodo explodiraleuser posted image .Bomo vidli, kaj bo prinesel prih. teden.Že vidim kako bo pestro.

clock-img

20.10.2006, 09:11

clock-img

tasi81

pencil-img

107

Uf mala žirafa, zdele si mi pa mal pritisk dvignila. user posted image  bi mogla po mojih izračunih dobit včeraj.  Kaj pa če ....

"ko me iščeš me išči v svojem srcu, če imam tam prebivališče bom vedno pri tebi"

clock-img

20.10.2006, 09:23

clock-img

Xandra1

pencil-img

115

Tasi .. jaz sem user posted image in me bolijo za znoret predvsem zjutraj in zvečer. Bradavičke pa me skelijo samo na določeno tkanino oz. določen dotik ... ma sej tud sama ne znam čist povedat kdaj in kako!
So me pa bolele pred user posted image tudi vedno ... tako da ... user posted image

Ljubezen so zlate stopnice po katerih se srce vzpenja v nebo!

clock-img

20.10.2006, 09:40

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

Mene bolijo že dva meseca skupaj, ne glede na O ali PMS ali user posted image . Sem že razmišljala, da z mano ni kaj vredu. Mogoče rabim mamografijo, kaj pa vem, sem se za ponedeljek naročila pri osebni zdravnici, pa mogoče bi se še mogla pri kakem psihiatru user posted image , ker ne vem ali je to psiha ali pa nekaj ne štima.

clock-img

20.10.2006, 09:52

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Klarita umiri se, ker te bo še kap. Jaz prsa bolijo na čase tako da bi znorela..neglede na to ali je menstra ali je ni. Pred menstro in med mebolijo za znoreti. Bila sem pri G, ker me je bilo strah da je kaj narobe. (sicer se jih redno pregledujem) Po pregledu mi je rekla da ne najde nič, da je pa pogosto da prsa boli zaradi hormonov..preko celega meseca, neglede na ovulacijo in user posted image .

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

20.10.2006, 10:03

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

Muči me, da ne vem ali prej nikoli nisem tega opazila in sem zdaj toliko bolj pozorna user posted image ???? Ne vem, ampak vem, da ne bo mira preden se ne grem malo čekirat. Saj to je itak dobro. Če ne druga me bo dala zdravnica malo na preiskave krvi, ker sem imela vedno visoko sedimentacijo.......
Bomo videli.  user posted image  

clock-img

20.10.2006, 17:10

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Počakaj še par dni.Psiha ti povzroči zanujanje M, lahko pa je tudi obratno.Upajmo, da.Srečno!

clock-img

22.10.2006, 19:22

clock-img

ANDREJA 75

pencil-img

264

Mene bolijo cela prsa tako ,da ponoči niti spat ne morem.

16.05.2007 sta se nam pridružila MAJ IN GAL!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem