writing-img

Bolečina

clock-img

12.02.2006, 16:13

clock-img

nelly

pencil-img

172

Mene pa zanima če je vse uredo, če boli občasno tako kot bi hotla dobiti user posted image , kljub temu da so mi 4 testi pokazali pozitivno. Drugače pa nimam posebnih znakov razen boleče prsi, občasno pikanje in izostanekuser posted image . Zdaj pa ne vem a je vse o.k ali pa bi lahko bilo kaj narobe. Jaz upam da je to samo od raztezanja maternice.

clock-img

12.02.2006, 16:15

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Mislim, da ni panike, marsikatera je dala to skozi - kasneje so lahko še hujše bolečine, kot bi te nekdo pošteno pičil - pa te ne bi rada strašila.

clock-img

12.02.2006, 16:18

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Tudi mene je bolelo, drugače pa so bili pri meni znaki nosečnosti čito takšni, kot če bi imela M.

Verjetno gre res za raztezanje maternice in pripravo telesa, če me razumeš.

Vse bo v redu, lepo nosečnost ti želimuser posted image .

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

12.02.2006, 17:46

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Vse je ok, tako kot mora biti. Na špikanje se kar navadi, maternica se ves čas razteza. Pa čestitam!!!
user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image

clock-img

12.02.2006, 18:03

clock-img

mtina

pencil-img

568

Hojla Nelly!

Mislim, da sva nekje skupaj! Tudi mene pika v trebuhu in samo prsi me bolijo, zaenkrat nimam še nobenih drugih znakov; aja, seveda pa user posted image  in nič user posted image .

Prijazen pozdravček, Tina 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem