cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bolečina v trebuhu

clock-img

16.05.2008, 13:07

clock-img

andy4

pencil-img

5

sem v šestem tednu nosečnosti in me boli v trebuhu na tak način kot, da bi morala potem na blato. Ali je imela še katera podobne težave. Sem pa bila včeraj na pregledu pa je vse vredu. 

clock-img

16.05.2008, 13:15

clock-img

onur

pencil-img

2700

Živjo. Opažam, da mene tišči tudi občasno v spodnjem delu trebuha (včasih kot bi morala iti na blato, včasih pa res moram iti, pojvaljajo se mi težave - zaprtost). Čutim pa tudi rahlo bolečino ko se včasih usedem (kot da bi mi spodaj nekaj pritisnilo navzgor ko sedem dol). Ma širi se maternica, plod raste, ... Itak normalno. Sedaj sem v 13t in 1dan.

clock-img

16.05.2008, 21:49

clock-img

snikolina

pencil-img

1035

Zdravo. Tudi mene tišči in včasih grem na blato včasih pa po domače rečeno- prdnem. In to se zaenkrat dogaja kar pogosto.
Vendar pa mislim, da to ni nič hudega. Sem šele sveža nosečka in še nisem bila pri ginekologinji. Čakam na termin. Vse je ok.
user posted image

clock-img

16.05.2008, 21:55

clock-img

ključek

pencil-img

9047

sem v šestem tednu nosečnosti in me boli v trebuhu na tak način kot, da bi morala potem na blato. Ali je imela še katera podobne težave. Sem pa bila včeraj na pregledu pa je vse vredu.

na začetku sem imela podobne probleme. tako da brez skrbi, vse je ok!! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem