writing-img

Bolečine

clock-img

12.05.2009, 15:01

clock-img

Anonimen

Pozdravljene.

Rabila bi nasvet izkušenih. Sem 3 dni čez PDP in danes me je začelo boleti kot bi me boleli jajčniki. Ta bolečina se pojavlja na 6 do 20 minut. Zelo različno. Boli pa nekaj sekund max. eno minuto. Ali je možno da bi bili to popadki. trebušček nimam nič trd in user posted image  se normalno giba.

clock-img

12.05.2009, 15:07

clock-img

emica2008

pencil-img

674

mislim da so popadki

clock-img

12.05.2009, 15:10

clock-img

**NiNa**

pencil-img

557

oj oj
Res je, da vsaka popadke čuti na drugačen način, ker je med drugim odvisno tudi kje nosiš (spredaj ali v križu).  Težko bi ti odgovorila ali so to popadki ali ne, ker meni ni tako nič bolelo. Mene je vse v križu špikalo. Sem pa točno vedela da so to popadki, čeprav sem bila prvič noseča, ne moreš jih zgrešit.
Upam, da ti bo katera druga lahko pomagala. Drugače pa srečno in čim bolj mirno!
pa pa

clock-img

13.05.2009, 11:36

clock-img

marjetica8

pencil-img

740

Mene je bolelo na isti način kot tebe - kot pri menstruaciji, ne posebej boleči (od začetka). Tud tko po približno pol minute je trajal eden. Pa niso bli tko redni kot pravijo da so -  je prsu en na 20 minut, pol en na 16, pol na 17, pol na 15 in ta meja se je počasi nižala. Mela sem jih celo noč in zjutraj me je že na 6 minut. Bolečina se je začela stopnjevat šele ko sem bla že v porodni sobi in mi je predrla mehur ko sem bla odprta že 8 cm. Prej pa ni posebej hudo bolelo. Tko da če si še doma, kr gas v Puser posted image ! Srečno!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem