cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bolečine v križu?

clock-img

16.02.2005, 17:09

clock-img

Ninica

pencil-img

900

Pozdravljene!

Sem v 35. tednu nosečnosti. Že nekaj dni me občasno zbada oz. boli v čisto spodnjem delu križa ali v medenici - niti sama ne vem:zmeden:, pa tudi noge me bolijo, če dlje časa stojim. Zanima me ali je to normalno za to obdobje ali imate oz. ste imele tudi ve takšne težave? Je še prezgodaj za te tegobe? :zmeden:

Za odgovore se vam že v naprej lepo zahvaljujem in želim lep dan naprej!

Ninica 9nebesa

clock-img

16.02.2005, 17:13

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Lahko da te križ boli od teže oz drugačne prerazporeditve težišča v telesu, lahko pa da se tudi že kaj pripravlja. Ene čutijo popadke v križu.

LP Lunca

clock-img

16.02.2005, 17:26

clock-img

Ninica

pencil-img

900

Joj, upam, da se še nič ne pripravlja:zmeden:, ni malo prezgodaj?? upam, da bo minilo!

Malo pa vseeno naj počaka:zmeden2:

clock-img

16.02.2005, 17:43

clock-img

tinica

pencil-img

501

Jaz sem tudi imela hude bolečine v križu celo nosečnost, tako, da včasih nisem mogla hodit, groza. Mi je pa gin. rekla, da mi primankuje kalcija in magnezija. Zato sem si v lekarni kupila kalcij/magnezij tablete. Malo boljši je bilo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem