cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bolečine v nožnici in na notranji strani stegen

clock-img

15.04.2009, 13:08

clock-img

Anonimen

Pozdravljene, sem v 26 tednu nosečnosti. Zadnje čase se mi pojavljajo rahle bolečine v nožnici ter močnejše na notranji strani stegen in v križu. (kot da bi imela musklfiber)
Zanima me ali je imela še katera kaj podobnega?

LP,

clock-img

15.04.2009, 13:42

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Ja, se mi pojavlja. Baje, da se pač vse širi in razteza.

clock-img

15.04.2009, 14:10

clock-img

Luni

pencil-img

1371

Ja, vsakič... medenica se pač širi....

clock-img

15.04.2009, 20:25

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

IZVIRNO SPOROČILO: Luni

Ja, vsakič... medenica se pač širi....

Res je.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

17.04.2009, 16:46

clock-img

kalypso

pencil-img

354

Take bolečine kot jih ti opisuješ, imam jaz še zdaj pri 15 tednih... a je to normalno? najbolj jih čutim, če dolgo sedim potem pa vstanem, ali pa če dolgo hodim ali stojim... sem imela zelo podobno situacijo v prvi nosečnosti, ampak šele po 6. mesecih, da bi me prej kaj pikalo se ne spomnim... bo potem, ko se plod dvigne nad medenično kost kaj bolje? ali se moram pač sprijaznit da bo ta nosečnost bolj boleča? kakšne izkušnje?

clock-img

17.04.2009, 22:41

clock-img

Monni

pencil-img

164

jaz sem v 30 tednu in mi je porodničarka rekla, ko sem ji opisala to težavo, da se mi je malo hitro pojavila in da naj raje več počivam. Ta pojav ima neko svoje ime, ki si ga nisem zaponila, posledica bi naj bila premik sramne kosti (ali nekaj takega ne dobesedno vzet), kar pa sedaj ni vidno saj mi ne morejo naredit rentgena. V kolikor se bolečina stopnjuje mi je rekla, da se lahko zgodi, da bom hodila s pomočjo bergl ali hojice (ne vem zakaj), ampak na srečo z mojo pupiko ne more biti nič narobe.

Moje mnenje je še vedno, da se pač pripravljam na porod in se porodna pot normalno širi, to pač pri nekaterih povzroči bolečino pri drugih pa na srečo ne. Bom pa raje še naslednji teden preverila pri svoji ginekologinji ali se to dejansko lahko prevesi v tako stanje kot mi je dejala porodničarka. Včasih se mi zdi, da nas po nepotrebnem strašijo. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem