writing-img

Bolecina v trebuhu

clock-img

03.04.2008, 19:46

clock-img

Brolgi

pencil-img

15

Ojla,

mene pa danes ze cel dan ob kaksnem bolj naglem gibu, ce se sklonim ali se primem, zaboli v zgornjem delu trebuha, tako bolj na sredini. Sem namrec v 30. t nosecnosti in otrocek se cel dan veselo premika. Zelo me pece tudi zgaga, pa sem ze mislila, ce je mogoce od tega. Je pa res, da sem ze od prejsnjega tedna bolj aktivna in skoz na nogah, ker prenavljamo stanovanje.

Ima mogoce katera podobno izkusnjo?

clock-img

03.04.2008, 23:11

clock-img

benika

pencil-img

7793

Ja, mal bolj bo treba počivatuser posted image  Med 1user posted image  smo tudi mi prenavljali stanovanje in vem kako to zgleda. Bolečine se pa verjetno res pojavljajo zaradi napora. Jah nič, počivat!

clock-img

03.04.2008, 23:38

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

js bi ti tudi predlagala, da počivaš!
js sem bila med user posted image 3x v bolnici glih zaradi takih bolečin in občasnih prezgodnjih krčev (popadkov) čuvaj se še par tednov

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem