writing-img

Bolniški list?

clock-img

31.03.2008, 11:27

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Punce,pomagajte mi prosim.
Ali lahko meni gre partner k moji osebni zdravnici dvignit bolniški list,ker je konec meseca?Jaz se sicer slabo počutimuser posted image

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 31.3.2008 21:09:56 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

31.03.2008, 11:32

clock-img

tasyo

pencil-img

1040

Če imaš normalno zdravnico, po moje ne bi smelo bit problema. Lahko pa jo pokličeš in poveš, da se ti slabo počutiš in bo prišel partner. Tukaj jaz ne vidim nobenih ovir...

clock-img

31.03.2008, 11:33

clock-img

srki

pencil-img

9222

Pri nas to ni problema, za mojega ga je šla še moja mami iskat. Samo smo pač majhen kraj, kjer se vsi med sabo poznamo.

Na tvojem mestu bi zdravnico vsaj poklicala prej, da ne bo nepotrebne hude krvi kasneje.

clock-img

31.03.2008, 11:34

clock-img

corti

pencil-img

472

Jaz mislim, da ti lahko gre tvoj partner iskat! Ti samo prej pokliči in povej sestri ali zdravnici, da bodo naredile bolniški list in bo!
Vsaj pri meni je bilo tako, da sem poklicala in so mi rekli, da naj pride, da ga bo čakal pri sestr!

lep pozdrav

clock-img

31.03.2008, 11:35

clock-img

srki

pencil-img

9222

Pa verjetno mora imeti tudi tvojo zdravsveno kartico, potrjeno.

clock-img

31.03.2008, 12:16

clock-img

ključek

pencil-img

9047

po moj bolniški list hodi moj dragi že od kar sem na bd. ker kao ne smem ven. pr nas ni problema, odvisno pa je od zdravnika. eni mal težijo. bi pa jz kr sama zdej hodila po list, bi imela vsaj izgovor, če pride kontrola.user posted image

clock-img

31.03.2008, 12:28

clock-img

žarnica

pencil-img

706

pomoje da lahko. Zame je že tudi šel,pa zadnjič sem šla jaz za atija. JE pa res,da smo mali kraj in ni problema.

clock-img

31.03.2008, 12:53

clock-img

_Beky_

pencil-img

253

Ja pri nas je tako,da poklicem pa recem,da bo prisel negdo drug po recepte ali bolniski list naj je to moja mami al sestra al pa moz ni nobenega problema edino ne pozabi kartice.user posted image

clock-img

31.03.2008, 13:03

clock-img

kekec in mojca

pencil-img

1977

Pri moji zdravnici ni problema, BL lahko dvigne tudi partner ali kdo drug. Ti moraš edino prej poklicat in povedat.

clock-img

31.03.2008, 14:15

clock-img

trnuljčica

pencil-img

3175

Lahko, samo sestro pokliči in povej koga boš poslala.

clock-img

31.03.2008, 14:40

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Ko sem bila jaz na bolniški mi ga je dvignila mama, oz. so mi ga kar poslali iz ZD v službo.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem