writing-img

Bosna

clock-img

23.06.2005, 13:00

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

Živjo punce!

Slišala sem, da se kr neki ljudi odpravlja po otroško opremo v Veliko Kladušo v Bosno. Baje imajo tam zelo poceni stvari. Blagovnih znamk ni, ampak če kupiš kvaliteten voziček, daš baje lahko tudi do 20 jurjev ceneje, kot tukaj za podoben voziček. Pa še obleke so zelo poceni. Mene pa zanima, če je slučajno katera od vas otroško opremo in oblačila kupovala v Bosni in koliko se te zadeve res splačajo. Oktobra greva namreč v bližino Kladuše na eno poroko, pa me zanima ali naj vzamem še kaj več denarja zato, da bi kupila kakšno otroško opremo?

Hvala za info.

Tinkatonka

clock-img

23.06.2005, 13:03

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Men to kvaliteta glih ni :zmeden::ups:

clock-img

23.06.2005, 13:40

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

mi smo bili jeseni tam blizu in smo tud šli pogledat v Kladušo, je tip sejma na prostem (ala tržnica), stvari so ponaredki in temu primerna kvaliteta 8) kupili smo enih par majčk in superge (Nike - najki patike iz bosanske fabrike), so pa nenormalno poceni že od 5 € naprej, sin jih je že uničil, moje so še čist OK (so bile 10 €), samo jaz jih obujem mogoče 2x na mesec ;) majčke so pa tud OK, sem gledala, da so bile bombažne in več denske ;)

glede otroške opreme pa žal ne vem :(

clock-img

24.06.2005, 23:34

clock-img

Margareta

pencil-img

872

Živjo,

moja svakinja je iz Bosne dobila voziček trikolesnik, na prvi pogled izgleda kot quinny, drugače pa ni dosti slabši. Za njega je dala 17.000 SIT in je glede na ceno z njim zelo zadovoljna.
Drugače pa edino kar jo je motilo, da je blago hitro obledelo.

clock-img

25.06.2005, 08:28

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Beje se ful splača kupiti plenice (tetra) - jaz sem jih že naročila kolegici!! ;)

clock-img

27.06.2005, 07:35

clock-img

MIN

pencil-img

177

Sem bila ampak ni nič posebnega mi je bolj všeč v Trstu pri kitajcih je ceneje in še boljša kvaliteta.Mislim pa da je v Bosni dosti stvari tudi iz Trsta.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem