writing-img

Bradavičke

clock-img

02.02.2008, 20:32

clock-img

Aneja_

pencil-img

5

Zadnja dva dni sem opazla da mam vdrte bradavičke, na sredini so se obrnile not, sicer delamo na user posted image  in user posted image  ne pričkaujemo 5.2. (če ne bi zamujala nakasneje 13.2) zanima me, če je lahko to znak da bi bila user posted image , prsi me full bolijo cele do pazduhe, bradevičke še najbolj.

Hvala za pomoč

clock-img

02.02.2008, 20:33

clock-img

Anonimen

Prvič slišim.user posted image

clock-img

02.02.2008, 20:34

clock-img

Anonimen

Mene so tako bolele v prvo nosečnosti, od podpazduhe navzdol, pa bolečina ni bil asamo na dotik, ampak tudi sicer. Niso se pa mi nič vdrle notr bradavice.

Držim pesti, da je tot to!

clock-img

02.02.2008, 20:37

clock-img

Aneja_

pencil-img

5

Hvala Enanobena user posted image

Sam najbolj čudno mije da so se mi bradevičke obrnile noter user posted image user posted image

clock-img

03.02.2008, 08:51

clock-img

spps

pencil-img

14046

jutro!sama ti ne znam pomagatuser posted image ,ker še tud nisem zasledila takšnega primera.najboljše,da počakaš še nekaj dni in narediš test.držim pesti,da si user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

03.02.2008, 12:37

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Če ne boš dobila user posted image naredi test.

Držim pesti, da si srečka user posted image !

Pa sporoči kako bo.

clock-img

03.02.2008, 13:19

clock-img

Anonimen

pozdravljena

za to da se bradavičke obrnejo noter, še nisem slišala. zato ti ne morm nič svetovatuser posted image  meni se pa dogaja da me bradavičke na vsake tok časa zapečejo. BT sem imela zadnji teden 36.6, danes pa je 36.5, ali ta padec za 0.1 že napoveduje M, ki bi jo morala dobiti danes ali pa jutri?

Lepo nedeljo

clock-img

03.02.2008, 22:24

clock-img

lisicka25

pencil-img

18

ola,naj ti povem mene so v prvem mesecu nosecnosti zelo bolele bradavic, da se jih nisem upala dotikati. velik srece..

clock-img

04.02.2008, 10:10

clock-img

Aneja_

pencil-img

5

Jutro!

Jaz mislim, da nič ne bo user posted image , kajti me spodaj tako boli, da se bi bo zmešalo, res nenormalne bolečine sploh na desni strani, sicer me pred user posted image  boli vedno, ampak ne tako zelo kot sedaj in to že par dni pred, zgleda da se kar ta dama user posted image  napoveduje, tokrat bodo zelo močni krči, kajti na žalost imam zelohude bolečine vedno prva dva dni user posted image , da včasih celo od bolečin padem v nezavest.

Hvala vam za pomoč

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem