cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Branje knjig v pricakovanju

clock-img

19.06.2012, 16:24

clock-img

Matejkaa

pencil-img

73

punce, katere knjige berete v casu ( o dojenckih )user posted image ?
Jst si bom sla sposodit zdej cel kup knjig, da bom v miru prebirala doma in na morju:)

clock-img

19.06.2012, 19:31

clock-img

amyZ

pencil-img

461

Jaz sem in še vedno berem bolj te nosečniške zadevice, ne še toliko o otročkih. V glavnem, meni je všeč knjiga Glej kako rastem, ampak to je za vsak teden posebej, sicer pa knjiga Mamica bom mi je čudovita, Potem Srečna nosečnost in materinstvo (taka mala rumena knjigica), Modrost rojevanja ravno zdaj predelujem počasi.

clock-img

19.06.2012, 21:33

clock-img

ava_sa

pencil-img

115

meni je najbolj v srce sedla Dojenje in materinstvo iz srca od Ksenije Šoster Olmer.

clock-img

21.06.2012, 10:22

clock-img

LadyMa

pencil-img

44

Jaz sem tudi še pri nosečniških zadevah. So mi pa kolegice posodile knjigo "Nosečnost vprašanja in odgovori". Mi je všeč, ker je notri napisano vse, kar se same nosečnosti, poteka, poroda, poporoda in hranjenja otroka zadeva. Imam pa tudi knjigo Otrok, sam je še nisem začela brat.user posted image

clock-img

28.06.2012, 08:47

clock-img

Špelička

pencil-img

295

Kaj pa kakšen roman s tematiko pričakovanja otroka? Pozna katera kaj?

clock-img

03.07.2012, 10:30

clock-img

JerR

pencil-img

14

Jaz sem do zdaj prebrala Dojenje in materinstvo iz srca (priporočam!), Nega matere in otroka (tako, tako) in Naš otrok, prvo leto (tudi priporočam!).
Je pa problem te dobre knjige kupit, ker je vse razprodano... je treba it v knjižnico pa kakšno pametno stvar izpisat in se glih tko da. Sem pa zadnjič za foro preletela še knjigo Naš malček iz leta 1976 ali nekaj takšnega. Bila sem presenečena, da večino napotkov še danes velja in da se pravzaprav ne spreminja toliko, kot nekateri pravijo... no, pa saj je logično.

clock-img

08.07.2012, 13:45

clock-img

finec

pencil-img

19

Jaz sem v 1 user posted image brala Vse o nosečnosti in otrokovem prvem letu od Mayo klinike, brala sem tudi druge, vendar je omenjena tista, ki bi jo priporočila vsem mladim mamicam. Mi pričakujemo 3 user posted image , pa se mi še danes zdi najbolj primerna oz. strokovna, hkrati pa napisana zelo preprosto in nazorno, tudi veliko slikovnega gradiva user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem