writing-img

Brazilska depilacija

clock-img

21.10.2008, 09:47

clock-img

emas

pencil-img

19

Pozdravljene!

Zanima me, če se katera poslužuje brazilske depilacije in kakšne izkušnje ima s tem v nosečnosti?

Hecno ne, da mi gre to past na pamet prvič v življenju sedaj, ko sem noseča 7 mesecev user posted image .

Sicer se brijem (z britvico, nimam občutljive kože, nič pikic user posted image )  non-stop (čist po celem) in me zanima kako dolge dlačice si je treba pustit preden greš in kako dolgo potem ta brazilska depilacija drži?

Hvala!

clock-img

21.10.2008, 10:04

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

brazilska je menda ok, edino v nosečnosti se lahko zgodi, da si zaradi večje prekrvavitve bolj občutljiva. dlake morajo bit pa za prvič dolge 5-10 mm user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

21.10.2008, 10:40

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

jaz grem na brazilko naslendji teden- bom v 38 tednu. ponavadi mi zdrži kak mesec. 

clock-img

21.10.2008, 12:13

clock-img

anchika

pencil-img

806

Jaz hodim 1x na mesec. Men je super. Žiletk že več let nisem uparabila na mojem telesu in je tudi ne nameravam. Če si se do zdaj brila z žiletko te bo mogoče mal bolj bolelo a potem se navadiš te bolečine in ni hudega.

clock-img

21.10.2008, 13:19

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Jaz se pa že ful časa odpravljam. Pa se še nisem. Ne bojim se bolečine, le spravit se ne morem.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

21.10.2008, 13:56

clock-img

anchika

pencil-img

806

Kar pojdi, ko se enkrat navadiš potem hodiš redno

clock-img

13.01.2009, 14:16

clock-img

bybyka_1987

pencil-img

664

pravijo da ful boli a je to res? ker se meni tudi po mislih malo sprehaja da bi sla :D

clock-img

13.01.2009, 15:37

clock-img

teta tulpa

pencil-img

23

Mogoče bo to vprašanje malo neumno, vendar me zanima, kako izgleda pri tej depilaciji. Vem, da te na nulo zrihtajo.

clock-img

13.01.2009, 15:52

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem