writing-img

Brcike v 21.tednu

clock-img

04.06.2008, 15:06

clock-img

corti

pencil-img

472

Pozdravljene!

Mogoče moj problem sploh ni omembe vreden, ampak ker se z nosečnostjo srečujem prvič..sem še zelo nevedna,in vsaka sprememba mi je nekaj zelo novega! Obračam se na vas, če mi boste lahko kaj pomagale!Saj bi prašala ginekologinjo, pa je na dopustu!
Zdaj sem približno 1 mesec že redno čutila brcike, zdaj na koncu pa že kar konkrentne in čez cel trebuh...tudi trebuh se mi je včasih premaknil ...zdaj pa že dva dni zelo malo čutim...pa še to so so zelo rahle brcike! Vsak večer poslušam AS...tako, da vem da srček še bije!
Sem pa se zdaj čez vikend selila in imam kar naporen teden in se tudi spočiti ne morem! Je možno, da je tudi to posledica, da jih ne čutim več tako kot prej?

Za odgovor se vam najlepše zahvaljujem!  

clock-img

04.06.2008, 16:22

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.06.2008, 17:05

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.06.2008, 18:03

clock-img

corti

pencil-img

472

Hvala vama za odgovore! Res sem se prestrašla...upam, da ko se bom spočila, jih bom spet čutila, tako kot sem jih!

clock-img

04.06.2008, 20:32

clock-img

Dream

pencil-img

1469

Jaz sem v 22. tednu in moj user posted image  je celo tako predrzen, da se spomni me zbudit nekje med 2. in 4. uro zjutraj. Čez dan ga pa skoraj ne čutim, ker vedno kaj počnem (razen, če nisem za štedilnikom, ko sem bolj na enem mestu). Sicer zna pa res konkretno potelovadit...

clock-img

04.06.2008, 21:21

clock-img

matic0105

pencil-img

305

Lahko, da je narasla količina plodovnice. Menda se to dogaja v "vajinih" tedniih.

clock-img

04.06.2008, 23:24

clock-img

Acjom1

pencil-img

280

Jaz sem zdaj v 23. tednu in zadnji teden čutim brcike dosti bolj narahlo, kot prej (tudi mene je včasih že zbudil sred noči user posted image ). Vendar, ker jih vseeno čutim, čeprav malo manj, sem sklepala, da gre za povečano količino plodovnice. Možno, da je tudi pri tebi to še dodatno, poleg tega da si bila bolj aktivna.

clock-img

05.06.2008, 08:18

clock-img

Mandek

pencil-img

455

Jaz sem v 21. tednu in sem jih nekaj dni čutila, zadnje dni je pa beba kr v mirovanjuuser posted image .
V ponedeljek mamo MF, že to se mi full vlečeuser posted image .

Tiste, ki ste okrog 20.tedna: že prav čutite brcike ali samo rahlo božanje? sej bo pr meni tut vse jasno, ko bomo enkrat drugič pričakovaliuser posted image

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

clock-img

05.06.2008, 09:48

clock-img

Napolitanka

pencil-img

81

Jaz grem v 20.teden in sem prve brcike začutila že nekje v 17. tednu.. no so bili bolj mehurčki, potem pa vedno bolj intenzivno..tako, da me mali zdaj že pošteno brcika user posted image ...sem se pa o brcikah še dodatno prepričala z AS. Pri meni se tudi zgodi, da se včasih za kakšen dan ali dva čisto umiri, potem pa vse nadoknadi.

Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem