writing-img

Bronchomunal - driska?

clock-img

11.01.2009, 09:42

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Ali je slučajno kateri od vaših otrok po Bronchumonalu imel stranske učinke. Pri tamalem imam občutek, da je od tega staknil drisko in ima od nje močno rdečo rito. Zdaj pa ne vem ali  prekinit kuro ali ne? Smo ga pa začeli jemat, ker sta tamala res skoz nekaj bolana.

clock-img

11.01.2009, 09:43

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Mi ga zdaj jemo drug dan, pa zaenkrat še ne opazim stranskih učinkov.

clock-img

11.01.2009, 10:17

clock-img

Dashenka

pencil-img

1482

Ja, driska je en od možnih stranskih učinkov.
Jaz bi na tvojem mestu prekinila s kuro.

clock-img

11.01.2009, 11:16

clock-img

oka

pencil-img

1773

Težko je rečt, sploh zdaj, ko razsajajo trebušni virusi. Lahko, da mu res ne ustreza, lahko pa gre za virus. Naša madam je dala skozi dve ali tri kure, pa niti enkrat ni imela driske.

clock-img

11.01.2009, 12:50

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

IZVIRNO SPOROČILO: oka

Težko je rečt, sploh zdaj, ko razsajajo trebušni virusi. Lahko, da mu res ne ustreza, lahko pa gre za virus. Naša madam je dala skozi dve ali tri kure, pa niti enkrat ni imela driske.

Se podpišem pod to... Mi smo dali pri obeh že dvakrat kuro čez, pa ni bilo nobene driske...

clock-img

11.01.2009, 14:13

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

Moji dve punci sta odreagirali z visoko vročino in mi je P rekla,da naj ne neham z njim in,da naj dajem do konca. No jaz sem nehala in jima ponovno začela dajat čez 2 meseca in zdaj je vse ok.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem