cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Buče za Noč čarovnic

clock-img

26.10.2005, 14:34

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Kje bi lahko dobila kakšno idejo kako izrezljati (kakšni zanimivi obrazi) bučo za Noč čarovnic? Kje na internetuuser posted image

clock-img

26.10.2005, 14:59

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Še to sem se spomila.. mogoče je pa kdo že kaj izrezljal buče in ima kakšne fotke?

a nobeden tega ne počne user posted image

clock-img

26.10.2005, 15:05

clock-img

petra a

pencil-img

2070

bučo prerežeš na vrhu da dobiš pokrov, nato jo z žlico ali zajemalko izdolbeš, na bučo si poljubno narišeš oči, nos, zobe, uhlje (v odebeljeni obliki), kar ti pač paše in nato z nožkom vse to izrežeš ven, v notranjost buče postaviš čajne ali drugačne svečke, zapreš pokrov in to je to

lepo praznovanje user posted image

clock-img

26.10.2005, 15:11

clock-img

Anonimen

Poglej po kakšnih fun obrazkih, nariši jih na bučo, potem pa ni več težko izrezati.

clock-img

26.10.2005, 15:16

clock-img

Anonimen

Zaupaj mi tvoj mail v ZS, pa ti nekaj sličič pošljem. Napiši še, če imaš program Corel Draw, če ne ti jih bom pač dala v Word.

clock-img

27.10.2005, 20:13

clock-img

African queen

pencil-img

1430

Če nočete,da vam hitro začne gniti,notranjost pošpricajte z lakom za lase!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem